STIGLE RODE

Nenad Jestrović dobio peto dete: Roditelji se odlučili za moćno ime

0

Njihova porodica je bogatija sada za još jednog člana.

foto: jestrovic_nenad Instagram/printscreen
foto: jestrovic_nenad Instagram/printscreen

Bivši fudbaler Zvezde, a sada fudbalski menadžer Nenad Jestrović dobio je peto po redu dete i to još jednog sina.

 

Njegova supruga Mimi Jestrović na svet je donela zdravog dečaka, a roditelji su ekskluzivno otkrili da su sinu dali ime Nolan, što na Irskom znači znači plemenit, poznat.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a pevačica se trenutno oporavlja. Jestrović iz braka sa Mimi ima sina Matea, a sada im je kao pravi novogodišnji poklon došao novi član porodice kog su svi željno iščekivali.

 

Podsetimo, Jestrovići su sina Matea krstili 2018. godine na njegov peti rođendan u crkvi u Obrenovcu u kojoj je kršten i Nenad.

 

- Odlučili smo da ga krstimo i želeli smo da to bude intimno, u krugu porodice, kume i najbliže familije, s našim očevima, jer majku nemamo ni suprug ni ja. Bila su tu i Nenadova deca iz prethodnog braka, tetke, kumica... Matea je krstila naša kuma, koja nam je bila i svedok na venčanju, a ona je inače moja dugogodišnja najbolja prijateljica. Sin nam je bio izuzetno miran i poslušan u crkvi, pa smo oboje ponosni na njega. Osećaj je neopisiv. Prosto, ne mogu rečima da objasnim šta sam osećala, kao da mi je nešto stajalo u grudima. To mora da se doživi. Ne znam kako nisam zaplakala, a možda sam čak i pustila neku suzu - rekla je tada Mirjana.

 

 

makonda-tracker