prelep par

Od prvog trenutka je znao da je ona PRAVA: Ova lepa plavuša je supruga glumca Đorđa Stojkovića

0

Naš mladi glumac čvrstim koracima gazi stazama uspeha, a najveća podrška u životu mu je supruga

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Veliki glumački uspeh iz dana u dan u svoju biografiju upisuje mladi glumac Đorđe Stojković. Kao vrlo mlad bio je deo velikih projekata, a jedan od onih na koje je najviše ponosan jeste i serija "Radio Mileva"

 

Na premijeri treće sezone pojavio se vidno raspoložen i uzbuđen, a društvo mu je pratila supruga psihološkinja Ivana Beličević.

 

 

Nakon što su premijerne epizode prikazane glumac je otkrio neke detalje sa snimanja.

 

- Jako mi je drago što se ova serija uvukla u domove širom Srbije. Komedija se igra tako što su to ozbiljni ljudi sa ozbiljnim problemima i nadam se da ćemo podstaći neke gledaoce da se promene na bolje - rekao je on.

 

Ivanu zaista retko imamo prilike da vidimo u javnosti, a mladi glumac ne krije da je i dalje zaljubljen kao i prvog dana. Ova lepa plavuša je njegova velika podrška i oslonac, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Sve vreme dok je govorio njegova supruga je bodrila iz publike i čekala da završi posao.

 

Njihovi pogledi su bili dovoljni da svi vide koliko su srećni, a nakon što je promocija serije završena njih dvoje su se držeći se za ruke uputili ka svom domu.

 

 

Da podsetimo, Đorđe je prvo svoju izabranicu zaprosio na Mostu na Adi, a nakon toga su organizovali venčanje na kome su njih dvoje bili najveseliji.

 

- Priredili smo svadbu za stotinak ljudi. Bili su samo najbliži rođaci i prijatelji. Morali smo da ispoštujemo i epidemiološke mere zbog pandemije virusa korona. Mladenci obično na svojim velikim svadbama ne stignu da se provesele, ali mi smo baš želeli da uživamo, jer je to ipak naša svadba. Nas dvoje smo se odlično proveli - rekao je glumac svojevremeno.

 

O Ivani se u javnosti malo zna, ali ono što je poznato jeste to da je Ivana veoma svestrana ličnost. Bavi se psihologijom, a velika ljubav joj je i psihoterapija. 

 

 

Ivana je zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Mladi glumac ju je jednom prilikom video na društvenim mrežama i odmah je znao da će ona biti njegova supruga.

 

Stvari nije prepustio slučaju već je našao način da se upoznaju, a kao nagrada za njegov trud rodila se ljubav koja i danas sija punim sjajem. 

 

 

makonda-tracker