FOTO

Nakon SKANDALA u kom se našao, povukao se na selo: Aleksandar Srećković Kubura OVAKO provodi dane nakon razvoda

0

On je jedan od najpopularnijih i najlepših glumaca sa naše javne scene.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Aleksandar Srećković Kubura je svojim ulogama privukao pažnju javnosti još odavno, međutim u centru skandala se našao nakon vesti da je prevario suprugu sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

 

Glumac je bio u skladnom braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković, a nakon ove afere oni su se navodno pomirili, međutim onda su se pojavili natpisi kako je i Marija prevarila njega, pa su na kraju ipak stavili tačku na svoj brak.

 

U međuvremenu, popularni Kubura kada nema obaveze u gradu, obožava da pobegne na selo u blizini Kraljeva i tamo se odmori. Sve više vremena provodi tamo, posvetio se proizvodnji vina i živi kao i svi drugi stanovnici sela.

- Voleo bih da otvorim butik kao i vinariju. Za sada razmišljamo o lokaciji. Voleli bi da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Ako sve bude kako planramo, to bi bilo jako lepa priča. Mogu reći da bi to bila naša oaza - rekao je glumac jednom prilikom.

On vrlo često na Instagramu deli svoje svakodnevne aktivnosti, pa je jednom prilikom podelio i atmosferu tokom svinjokolja, a kako i sam kaže, mnogo njegovih kolega se iz Beograda sklanja na selo kako bi pronašli mir i pobegli od gradske gužve.

 

 

makonda-tracker