Kum im je naš poznati reditelj, ona ćerka glumca: Znate li koja poznata pijanistkinja je supruga Gorana Šušljika?

0

Mediji su brujali o skandalu nakon što je glumac Goran Šušljik osumnjičen da je proneverio novac za snimanje poznatog domaćeg filma

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati producent i glumac Goran Šušljik jedan je od veoma cenjenih umetnika na glumačkom nebu Srbije.

 

Mnogo puta je bio u centru pažnje medija zbog maestralno odigranih uloga, a onda je usledio skandal koji je potresao čitavu glumačku scenu u Srbiji.

 

Kako je pisao Kurir, Goran Šušljik se sumnjiči da je stekao protivpravnu imovinsku korist na snimanju prvog dela "Južnog vetra".

 

Već četiri godine reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović vodi bitku pred sudom, a o Goranovom privatnom životu se malo zna. Glumac je oženjen čuvenom pijanistkinjom Irinom Dečermić. Oboje iza sebe imaju jedan propali brak.

 

Njih dvoje su u braku već više od dve decenije i imaju dvojicu sinova.


Njihova ljubav je počela po završetku bombardovanja 1999. godine, kada su se njih dvoje upoznali u Crnoj Gori upoznao ženu svog života.

 

Goran Šušljik da suprugom
Goran Šušljik da suprugom foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Irina je ćerka glumca Stojana Coleta Dečermića i profesorke Ubavke Jovanović. Ona je tad došla da poseti svoje roditelje na moru i tu počinje njihova priča.

 

Pre glumca Irina Dečermić je bila u braku sa Žan-Mark Bar, koji su pre nekoliko godina igrali predstavu "Krojcerova sonata" u Beogradu.

 

 

Poznata pijanistkinja mogla je da postane velika glumica, ali je odbila ulogu u filmu "Nepodnošljiva lakoća postojanja", u kom je posle zaigrala Žilijet Binoš.

 

Glumca i producenta smo zavoleli u brojnim serijama, a u protekloj godini smo imali prilike da ga gledamo u serijama Aleksandar od Jugoslavije, Vreme zla i Ubice moga oca.

 

makonda-tracker