šta vi mislite?

Bali beg u stilu velikog zavodnika zapalio Evropu: Zbog njegovih fotografija iz Pariza su odlepile Turkinje, a vi?

1

Kada se pojavio prvi put na malim ekranima, sve žene su poludele za njim.

foto: naa / Mavrixphoto / Profimedia
foto: naa / Mavrixphoto / Profimedia

On je jedan od najpoznatijih turskih glumaca kod nas, proslavio se ulogom Bali bega, a čini se da je i danas isto popularan kao ranijih godina.

 

Burak Ozčivit je glavna tema gde god da se pojavi, uloga koja ga je proslavila mu je ujedno donela i brojne obožavateljke, naročito na našim prostorima kada su turske serije preuzele primat na televizijama.

 

O njegovom privatnom životu se dosta toga pisalo, čak je jedno vreme bila aktuelna vest da ga je supruga Fahrije Evdžen napustila, međutim ispostavilo se da je par uspeo da prevaziđe nesuglasice.

 

Glumac je 2019. dobio sina Karana, a redovno na društvenim mrežama objavljuje i različite porodične trenutke sa svojim naslednikom.

Ovog puta, popularni Bali beg je otputovao u Pariz i nizom fotografija oduševio žene. Brojni komentari ispod njegovih objava su bili samo pozitivni i uglavnom su samo žene bile zastupljene kada je reč o komplimentima na račun glumčevog izgleda.

On je pozirao na nekoliko lokacija u gradu svetlosti, a za svoj modni editorijal je odabrao kraći kaput, rolku i šal. Nema sumnje da će nakon ovih objava Burak nastaviti da bude omiljeni turski glumac u Srbiji.

 

 

makonda-tracker