da li ste znali?

Za njim su ludele mnoge, a on je odabrao devojku rođenu U ZATVORU: Poznati lepotan danas živi povučenim životom

0

Bio je zvezda dvehiljaditih, a sve tinejdžerke su ludele za njim.

foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia
foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Njega pamtimo kako zvezdu tinejdžerske serije Orandž Kaunti, a od dana svoje premijere 2003. godine, za njega su počeli dani slave. Postao je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice.

 

On danas živi povučenim životom, a nedavno je proslavio i svoj 43. rođendan. U pitanju je Adam Brodi, tamnokosi miljenik tinejdžerki koji se rešio da se posveti porodici i popularnost ostavi po strani.

 

Adam je u mladosti bio jako loš učenik i veliki buntovnik, a u Holivud je došao sa 19 godina kako bi pokušao da ostvari svoj san i postane glumac. Već u ranim dvadesetim godinama je počeo da ide ka svom cilju i dobio je prve zapažene uloge u kultnoj seriji Gilmore Girls, a potom i u The O.C. gde je kao mladi zavodnik osvojio devojke širom sveta, a upravo ta serija se smatra i jednom od najuspešnijih.

 

Slavni zavodnik je već godinama u braku sa Lejton Mister, devojkom koja je postala poznata po ulozi zločeste Bler Voldrof u popularnoj seriji "Tračara". Ona je Adama upoznala 2010. i ljubav je odmah planula, a osim po Tračari, Lejton je poznata i po jako teškom detinjstvu.

Naime, ona je rođena u zatvoru u kom se nalazila njena majka na služenju kazne zbog droge, podigla ju je baka, a iako se trudila da sa majkom izbegne svaki kontakt, ona joj je zadala velike probleme 2011. godine.

 

Lejton je majci dala novac koji je bio namenjen za pomoć bratu Aleksandru koji je imao više teških dijagnoza, međutim, ona je to potrošila na hirurške zahvate, između ostalog botoks i ugradnja ekstenzija.

 

Adam Brodi, Lejton Mister
foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Glumica ju je čak i tužila, na šta je majka odgovorila protivtužbom navodeći da joj je Lejton obećala 10.000 dolara mesečno, da bi kasnije taj iznos umanjila na "samo" 7.500 dolara.

 

Ipak, Lejton je uspela da se izbori sa svim problemima uz Adamovu ljubav i podršku, a ovaj par danas živi povučenim životom u Kaliforniji i ima dvoje dece.

 

 

makonda-tracker