čuli su se nedavno

Oglasila se pevačica - LAĆINA NAJVEĆA LJUBAV: Nije krila ljubomoru u vezi, jedinu UTEHU sada vidi u potresnoj činjenici

0

O ljubavnom životu Milana Laće Radulovića se malo toga zna, ali je poznato da je sa ovom pevačicom bio u ozbiljnoj vezi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Tekstopisac Milan Radulović Laća prerano nas je napustio, a veliki deo naše estrade se juče na društvenim mrežama oprostio od njega emotivnim porukama. Sin Marine Tucaković bio je autor brojnih hitova koje su izvodili domaći umetnici, a jedna od pevačica je i svojevremeno ukrala njegovo srce.

 

U pitanju je Teodora Baković, za koju su mediji pisali da je u vezi sa sinom Aleksandra Radulovića Fute i Marine Tucaković bila 2012. godine. Nakon okončanja veze Teodora i Milan su ostali u dobrim odnosima i, kako kaže lepa pevačica, Laća je bio retko talentovana i kreativna osoba.

 

- Laća će zauvek biti upamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskom talentu. Sam njegov glas me iste sekunde terao na smeh, i pamtiću ga takvog, veselog - rekla je Teodora za Pink.rs.

 

Pevačica je sa Milanom i nakon raskida ostala u kontaktu, a poslednji put je komunicirala sa njim pre svega dve nedelje.

 

- Zadnji kontakt smo imali 6. decembra, nakon kog je nestao sa ovog sveta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmerno voljen i obožavan. Jedina uteha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš – rekla je Bakovićeva.

 

 

Teodora je svojevremeno otkrila i kako su se upoznali i kako je uopšte počela njihova ljubavna priča

 

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – pričala je Teodora.

 

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

 

Kako je Milan Laća Radulović govorio, veza im se dogodila spontano, a želeo da učini sve kako bi njihova romansa uspela iako su bili često odvojeni.

 

- Uradio sam aranžmane za pesme Pogrešna soba i Holivud, koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – pričao je Milan tokom ljubavi sa pevačicom.

 

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Sve najbolje od njemu je tada pričala i pevačica, ali je priznala da je bila i malo ljubomorna.

 

 

- Presrećna sam kraj njega. On je često u Parizu i tamo se odlično snalazi, ali ljubomorna sam kada mu devojke na bilo kom mestu udeljuju komplimente i kažu kako liči na Džonija Depa. Posesivna sam i ni sa kim ne želim da ga delim, čak ni u mislima – pričala je svojevremeno Teodora.

 

 

 

makonda-tracker