tragedija do tragedije

Zatekla sina mrtvog u sobi: Ovako je Marina Tucaković pričala o najgoroj stvari koja može da zadesi jednu majku

0

Porodica Radulović - Tucaković ima jednu više nego tragičnu priču, kao da su se neke zle sile urotile protiv njih. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Tekstopisac Milan Laća Radulović iznenada je preminuo danas, a njegovo beživotno telo pronađeno je u Izraelu. Na žalost, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

 

 

Njegovi roditelji, Aleksandar Futa Radulović i Marina Tucaković, dok je naša umetnica još bila živa, izgubili su još jednog sina - Miloša. Marina, koja je i sama preminula prošle godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću, svojevremeno je za domaće medije opisala dan kad je njen prvi sin preminuo.

 

 

Marina Tucaković, Futa, Aleksandar Radulović Futa
foto: ANA PAUKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

Marina je Miloša zatekla mrtvog u njegovoj sobi u porodičnoj kući. Sve do par godina pred smrt, Tucakovića nije javno pričala o tom događaju, koji je opisala kao najgore iskustvo koje čoveku može da se desi.

 

- Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – pričala je Marina.

 

 

Milan Laća RAdulović
foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Ništa nije ukazivalo na to da bi mogla da se desi tragedija, pošto je neposredno pred tužan događaj sve bilo u najboljem redu. Marina je trebalo da probudi sina kako bi se spremio za žurku te večeri, međutim…

 

 

Marina Tucaković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu – govorila je Marina o ovom potresnom događaju.

 

 

marina tucakovć, Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Instagram

 

Miloš je preminuo sa svega 24 godine, a Marina je rekla da tada uopšte nije želela da vidi rezultate obdukcije, jer joj u svoj boli koju je osećala to uopšte nije bilo bitno.

 

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - rekla je Marina.

 

 

 

 

makonda-tracker