tragedija

Ovako je pred smrt o drogi pričao sin Marine Tucaković: Sa 17 godina sam postao narkoman, ali sada biram pamet

1

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, danas je iznenada preminuo. 

foto: Screeshot
foto: Screeshot

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, piše Kurir.

 

Prema izvešatavanju domaćih medija, Milan Laća Radulović je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

 

 

Milan Laća Radulović je krenuo stopama svoje majke, pa je i sam pisao tekstove za mnoge domaće zvezde.

 

 

Samo par meseci pred smrt, Milan Laća Radulović dao je jedan izuzetno dirljiv intervju sa Kurir, Kako je tada rekao, od malih nogu bio je pravi "antihrist", ali je uvek u svom domu, koji je nazivao "kuća estrade", imao dosta ljubavi.

 

- Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo.  Ljubav i razumevanje uvek su najbitniji. Ljubav bez razumevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povredi te rečima, a onda je mnogo teže - pričao je Laća za Kurir.

 

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

 

MILAN O DROGI 

 

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

 

- Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga. Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema - govorio je Milan.

 

Milan Laća Radulović
foto: M.M./ATAImages

 

Laća otkriva i da je, nakon lečenja, odabrao zdrav razum i opisuje proces svog lečenja:

 

- Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko lečenje. Meni je na klinici bilo lepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima deliš problem. Danas sam oprezan, biram pamet - rekao je tada Radulović. 

 

 

LJUBAVNI ŽIVOT

 

O ljubavnom životu Milana Laće Radulovića se malo toga znalo, ipak 

svojevremeno njegovo srce je, kako se pisalo u medijima, ukrala pevačica Teodora Baković.

 

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – pričala je svojevremeno Teodora.

 

Kako je Milan Laća Radulović govorio, veza im se dogodila spontano, a želeo da učini sve kako bi njihova romansa uspela iako su bili često odvojeni.

 

- Uradio sam aranžmane za pesme Pogrešna soba i Holivud koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – pričao je Milan koji nije često izložen ljubomornim ispadima gospođice Baković.

 

Milan Laća RAdulović
foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Kao je pričao, njih dvoje su nezvanično bili čak i vereni.

 

- Oboje smo bogati i niko nikog ne koristi. Zapravo, nas dvoje smo nezvanično verenici. Nisam je još zaprosio, ali neminovno je da će se i to desiti – zaključio je tada talentovani Milan.

 

 

 

ZLA KOB PORODICE RADULOVIĆ - TUCAKOVIĆ 

 

Izgleda kao da porodicu Aleksandra Fute Radulovića i Marine Tucaković prati neka zla kob. Oni su pre 14 godina izgubili prvog sina Miloša, prošle godine je nas je nakon duge borbe sa opakom bolešću naputila Marina, da bi sada preminuo i njihov drugi sin Milan.

 

 

Marina Tucaković
foto: Dragana Udovičić

 

U jednom od svojih intervjua, Marina je svojevremeno rekla da nikada nije želela da vidi rezultate sa obdukcije prvog sina, jer joj to nije bitno.

 

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo - pričala je Marina.

 

 

makonda-tracker