velika ljubav

"On je za mene naprosto savršen muškarac": Ova pevačica je bila ljubav Milana Laće Radulovića

0

Milan Laća Radulović preminuo je danas u Izraelu, preneli su domaći mediji.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović preminuo je iznenada danas u Izraelu.

 

Laća Radulović je krenuo stopama svoje majke te je bio autor brojnih hitova i sarađivao je sa najvećim estradnim imenima. 

 

Malo se pojavljivao u javnosti, ali je u medijima često pominjan zbog svojih direktnih komentara "bez dlake na jeziku".

 

Ipak, o njegovom ljubavnom životu se malo toga znalo.

 

Ipak, svojevremeno njegovo srce je, kako se pisalo u medijima, ukrala pevačica Teodora Baković.

Ona je prvu pesmu snimila 2010. godine, ali je u žižu javnosti dospela zbog veze sa sinom Marine Tucaković.

 

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – pričala je svojevremeno Teodora.

 

Kako je Milan Laća Radulović govorio, veza im se dogodila spontano, a želeo da učini sve kako bi njihova romansa uspela iako su bili često odvojeni.

 

- Uradio sam aranžmane za pesme Pogrešna soba i Holivud koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – pričao Milan koji nije često izložen ljubomornim ispadima gospođice Baković.

 

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

- Presrećna sam kraj njega. On je često u Parizu i tamo se odlično snalazi, ali ljubomorna sam kada mu devojke na bilo kom mestu udeljuju komplimente i kažu kako liči na Džonija Depa. Posesivna sam i ni sa kim ne želim da ga delim, čak ni u mislima –  pričala je svojevremeno Teodora.

 

- Nisam ljubomoran jer se ne obazirem na malograđanske principe. Sedam godina sam stariji od nje, kao moja mama Marina od tate Fute ali ne bih bio objektivan kada bih iz iskustva mojih roditelja trebalo da procenim da li je ta razlika dobra ili loša za opstanak veze- istakao je Milan jednom prilikom.

 

- Milan je tvrdoglav i zna šta voli ili ne voli, pa teško mogu da utičem na njega. Ipak, smatram da on nema mane ili poroke i za mene je naprosto savršen muškarac – pričala je svojevremeno Teodora. 

 

- Oboje smo bogati i niko nikog ne koristi. Zapravo, nas dvoje smo nezvanično verenici. Nisam je još zaprosio, ali neminovno je da će se i to desiti – zaključio je tada talentovani Milan.

 

Njihova veza nije potrajala, ali je Teodora ostavila neizbrisiv trag u njegovom srcu. 

 

makonda-tracker