tuga

Šta ti je sudbina: Zla kob porodice Fute i Marine Tucaković – pre 14 godina preminuo jedan, a sad i drugi sin

0

Porodicu Marine Tucaković kao da prati neka zla kob.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulovićiznenada je danas preminuo, Kako su preneli domaći mediji, Radulović je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

 

 

Izgleda kao da porodicu Aleksandra Fute Radulovića i Marine Tucaković prati neka zla kob. Oni su pre 14 godina izgubili prvog sina Miloša, prošle godine nas je nakon duge borbe sa opakom bolešću napustila Marina, da bi sada preminuo i njihov drugi sin Milan. 

 

 

U jednom od svojih intervjua, Marina je svojevremeno rekla da nikada nije želela da vidi rezultate sa obdukcije prvog sina, jer joj to nije bitno.

 

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

 

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo - pričala je Marina. 

 

 

Kako je tada rekla, posle njegove smrti pala je u veliku deresiju i trebalo joj je dosta vremena da se oporavi.

 

 

Marina Tucaković, Futa, Aleksandar Radulović Futa
foto: ANA PAUKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

- Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci  - pričala je Tucakovićeva.

 

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Dragan Kadić

 

Marina je Miloša zatekla mrtvog u njegovoj sobi u porodičnoj kući. Sve do par godina pred smrt, Tucakovića nije javno pričala o tom događaju, koji je opisala kao najgore iskustvo koje čoveku može da se desi.

 

 

- On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala – pričala je Marina.

 

 

 

 

makonda-tracker