iznenadićete se

Još jedno dobro poznato lice napušta "Igru sudbine": Ova popularna glumica više neće biti deo serije (FOTO)

0

Velike promene zadesile su ekipu koja je radila na snimanju serije "Igra sudbine", a sada je izvesno da još jedno popularna glumica neće više biti deo ovog velikog projekta 

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je reditelj Žarko Jokanović, koji je napisao 597 epizoda prekinuo saradnju sa timom koji snima seriju "Igra sudbine" izvestan broj glumaca takođe se odlučio na raskid ugovora.

 

Među njima je i Milica Milša, supruga čuvenog reditelja. Ipak, tu promenama nije kraj. Mnoge je obradovala vest da će na malim ekranima ponovo moći da gledaju Draganu Mićalović u ulozi Une.

 

 

Ipak, još jedna popularna glumica više neće igrati u seriji. U pitanju je, kako su preneli domaći mediji, Biljana Maletić, koja je u seriji tumačila lik Adine služavke Jasne. 

 

Biljana Maletić Zaverla bila je sa nama neko vreme, ali ona sada odlazi – rekla je Tijana Upčev, dodajući da će u glumačku ekipu stići zvučna imena.

 

Tako je, dolaze nam neka zvučna imena, ali to se krije od nas - kaže ona, prenosi Filmitv.

 

 

Seriju je napustila i Danica Ristovski, a na njeno mesto došla je Zlata Numanagić.

 

Spekulisalo se i da će snimanje napustiti i Sandra Bugarski, koga tumači Pančetu, ona nije demantovala ove napise, ali je zato pojavljivanjem na setu popularne sapunice jasno stavila do znanja da će i dalje igrati omiljenu tračaru.

 

makonda-tracker