(FOTO)

"Ovo je jedan veliki korak u mojoj karijeri": Miona Marković igra u poznatoj britanskoj seriji sa čuvenom glumicom

0

Naša mlada i talentovana glumica je ostvarila značajan uspeh.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Talentovana glumica Miona Marković je u poslednje vreme skrenula dosta pažnje na sebe svojim radom i zapaženim ulogama. Glumci su vrlo često obavezani ugovorom da ne smeju da otkrivaju buduće planove i projekte, pa je tako i ona ćutala čak dve godine o neverovatnom uspehu koji je postigla.

 

Naime, Miona je objavila na svom Instagramu fotografiju ispod koje je otkrila da će domaća publika imati priliku da je gleda u drugoj sezoni serije “Miss Scarlet and the Duke”. Radi se o britanskoj detektivskoj priči, a Miona je delila kadar sa čuvenom Kejt Filips.

- Niko ti ne kaže kad želiš da budeš glumica da je jedna od najčudnijih stvari to što nešto što radiš moraš pažljivo da kriješ od ljudi dok ne izađe na svetlost dana ! Prinzajem bilo mi je teško da ćutim skoro 2 godine o tome kako sam imala malu ulogu, ali sa IMENOM I PREZIMENOM (razumeće kolege) u 2. sezoni britanske serije “Miss Scarlet and the Duke” ! Bilo je zaista uživanje deliti kadar sa Kate Phillips i biti deo ove detektivske priče koja ima gledaoce širom planete. Ovo je jedna mala uloga, ali jedan veliki korak u mojoj karijeri.
A i vi možete upoznati moju FRANCESKU BELLESINI
- napisala je glumica.

Kako je i sama glumica otkrila, radi se o manjoj ulozi, ali ništa manje značajnoj, dok su talentovanoj Mioni brojne kolege u komentarima čestitale na uspehu i poželeli još mnogo ovakvih ostvarenja.

 

 

makonda-tracker