TUŽNO

Glumac je sve LOŠIJE: Brus Vilis ponovo promenio TESTAMENT, evo ko će naslediti bogatstvo od 250 miliona dolara

0

Brusu Vilisu je pre nekoliko meseci dijagnostikovana afazija.

foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U martu ove godine tužne vesti su stigle iz Holivuda: glumac Brus Vilis je odlučio da se povuče iz glume zbog afazije, poremećaja čija je posledica gubitak ili poremećaj govora, uz smanjenu mogućnost razumevanja ili izražavanja.

 

Nekoliko meseci kasnije, glumac je svestan da se njegovo zdravstveno stanje neće promeniti i da će mu biti samo gore te je u javnost dostigla informacija da je Brus Vilis ponovo promenio testament. 

 

Glumac je još 2009. godine promenio testament kada se venčao sa Emom Heming, a onda je kada je dobio ćerke Mejbel (10) i Evelin (8) ponovo napravio neke izmene. 

 

Kako pišu strani mediji, otkako je saznao da boluje od afazije, holivudski glumac je prihvatao što više poslova i uloga kako bi zaradio što više novca i ostavio ga naslednicima. 

 

Nedavno je i poslednji put napravio izmenu u testamentu te je sasvim jasno kako će se podeliti njegovo bogatsvo koje se procenjuje na oko 250 miliona dolara. 

 

Kako piše Radar Online, Brusove tri ćerke iz prvog braka sa Demi Mur: Rumer (34), Skaut (31) i Talula (28) dobiće po milion dolara. 

Brus Vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ovakva njegova odluka dolazi i iz saznanja da njegova bivša supruga i glumica Demi Mur neće dozvoliti da njihovim ćerkama ništa nedostaje. 

 

Najveći deo bogatstva ostaće u rukama sadašnje supruge Eme i njihovih devojčica. 

 

– Brus želi da se uveri da su njegova najmlađa deca finansijski bezbedna. On misli da ćerkama Rumer, Skaut i ​​Taluli ništa neće nedostajati –
otkrio je izvor.



 

makonda-tracker