"on je Manipulator"

Ovo je najveća greška Demi Mur: Da bi bila zabavna Eštonu Kučeru, uradila je nešto zbog čega će se zauvek kajati

0

Holivudska glumica Demi Mur (60) pre nekoliko godina je objavila svoju memoare "Inside out" u kojoj je otkrila mnoge detalje iz svog života. Najzanimljiviji publici je – njen život sa Eštonom Kučerom!

foto: EFE/VICKIE FLORES
foto: EFE/VICKIE FLORES

Glumica Demi Mur je tada u svojoj životnoj ispovesti otkrila da je jedna od najvećih greški koju je napravila to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

 

 – Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška – rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

 

Otkrila je i da je tražio da urinira po njemu:

 

– Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa.

 

Glumica je svojevremeno otkrila da je u periodu dok je bila u braku sa 16 godina mlađim glumcem radila sve što bi njen suprug zatražio od nje, a da ipak nisu bili srećni i da ju je stalno varao.

 

demi mur
foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Podsetimo, život slavne glumice nije bio lak. Svojevremeno je Demi Mur otkrila da je sa 15 godina bila silovana i da je imala problematičan odnos sa majkom.

 

Prvi put se udala 1979. godine za muzičara Fredija Mura, potom za glumca Brusa Vilisa sa kojim ima tri ćerke a sa kojim je bila 11 godina u braku i Eštona Kučera od kojeg se razvela nakon devet godina braka. 

 

 

makonda-tracker