posvetio se porodici

Nedavno se povukao iz javnog života zbog bolesti: Nove fotografije Brusa Vilisa - OVAKO NEŠTO NISTE OČEKIVALI

2

Svet je bio u šoku kada je Brus Vilis saopštio da se zbog bolesti povlači iz glume.

foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Brus Vilis je mnogima omiljeni holivudski glumac, te ne čudi što je javnost bila danima razočarana zbog njegovog prevremenog odlaska u penziju.

 

Slavnom glumcu je dijagnostikovana afazija, poremećaj govora ili razumevanja, a uzrokovana je nekim oštećenjem mozga, može da bude i posledica tumora mozga, infekcije, povreda glave ili različitih oblika demencija.

 

Legenda filma Umri muški ima mnogobrojne fanove širom sveta, a njegova žena Ema redovno objavljuje lepe porodične trenutke. Brus Vilis ima petoro dece i svi su mu neizmerna podrška u teškim danima.

Ema je objavila video u kom Vilis izgleda srećno i zadovoljno dok uči svoju ćerku da vozi rolere. Pomenuti video je naišao na brojne pozitivne reakcije, a posebno je obradovao zaključak da se slavni glumac oseća dobro i i dalje je u odličnoj formi.

 

1 / 2 Foto: Instagram/printscreen

 

Brus Vilis je nakon saopštavanja tužne vesti naišao na podršku ljudi širom sveta, mnogobrojne kolege su ga bodrile, a među njima se našla i njegova bivša supruga Demi Mur, sa kojom je u odličnim prijateljskim odnosima.

 

 

makonda-tracker