BIO JE ZAMIŠLJEN I OZBILJAN

Nismo navikli ovakvog da ga vidimo: Brus Vilis sa suprugom Emom ponovo U JAVNOSTI nakon dužeg vremena

0

Brus Vilis je nedavno rastužio mnogobrojne fanove kada je njegova supruga Ema potvrdila informaciju da se zbog bolesti povlači iz glume.

foto: epa / JUSTIN LANE
foto: epa / JUSTIN LANE

Ceo svet prati stanje Brusa Vilisa nakon povlačenja sa scene zbog bolesti, a nedavno je javnost bila oduševljena njegovim fotografijama sa ćerkom.

 

Slavnom glumcu je dijagnostikovana afazija, poremećaj govora ili razumevanja, a uzrokovana je nekim oštećenjem mozga, može da bude i posledica tumora mozga, infekcije, povreda glave ili različitih oblika demencija.

 

Poznato je da Brus Vilis ima petoro dece i da je u sjajnim odnosima sa bivšom ženom Demi Mur, kao i da su njegova sadašnja žena Ema i Demi takođe odlične prijateljice.

Nakon dužeg vremena, Brus i Ema su uslikani kako šetaju ulicama Los Anđelesa. Zanimljivo je da su se držali za ruke, Ema je bila nasmejana, dok je Vilis bio za nijansu ozbiljniji.

 

1 / 3 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Ema Heming ranije nije delila porodične trenutke na Instagramu, ali od kad je otkrilo za problem koji glumac ima, ona je počela da deli različite objave, kao i trenutke iz glumčeve bogate karijere.

 

- Potrebe porodice stavljam iznad svojih, što me ne čini nikakvim herojem. Ta količina brige za sve ostale u mojoj porodici uticala je na moje mentalno i celokupno zdravlje. To nikome nije koristilo - rekla je jednom prilikom 23 godine mlađa supruga Brusa Vilisa.

makonda-tracker