moguće je

Najbolji holivudski razvod: Kako su Demi Mur i Brus Vilis postali NAJBOLJI PRIJATELJI

0

Susret Demi Mur i Brusa Vilisa je bio sudbinski, a venčali su se nakon samo tri meseca veze, u Las Vegasu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Mur i Brus Vilis su ostali bliski prijatelji i nakon razvoda, te važe za jedan od primera kako treba da se ponašaju bivši supružnici.


Ovaj nekada najglamurozniji par venčao se još 1987. godine i dobili su tri ćerke Rumer, Skaut i Talulu.

Oni su se razveli 2000. godine, a razvod su najavili još 1998. 


- Još uvek volim Demi. Veoma smo bliski. Imamo troje dece koje ćemo nastaviti da odgajamo zajedno, i verovatno smo sada bliži kao što smo ikada bili. Shvatamo da imamo doživotnu posvećenost našoj deci. Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani… Teško je živeti svoj život i brak pod lupom, što se dešava parovima filmskih zvezda - izjavio je tada Brus Vilis.


Nakon razvoda, njihova deca su bila ponosna na odnos kakav imaju roditelji, a Demi Mur je posle bila udata za Eštona Kučera, dok je Brus Vilis oženio manekenku Emu Heming.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Brus i Ema su stalno isticali kako su imali zabavan odnos sa Demi i Eštonom i kako su svi bili jedna velika srećna porodica.


- To je izazvalo veliko interesovanje jer svi mogu da razumeju ogorčenost i zavist u raspadu braka, ali ne razumeju kako mogu tako da se slažem sa bivšom. Demi i ja smo odlučili da stavimo decu na prvo mesto, i zaista smo srećni što se ispostavilo da se svi zajedno zabavljamo - izjavio je svojevremeno Vilis.


Koliko je ovaj par ostao blizak nakon razvoda svedoči i činjenica da su u karanitnu bili zajedno sa ćerkama usled pandemije koronavirusa.

 

 

makonda-tracker