(FOTO)

Otac joj je čuveni košarkaš, a deda legenda jugoslovenske muzike: Da li znate ko je Ana Prelević, bivša MIS GRČKE?

0

Rođena je u Beogradu, a živi u Grčkoj gde ima uspešnu karijeru.

foto: Instagram Printscreen/annaprelevic
foto: Instagram Printscreen/annaprelevic

Njen otac je košarkaš Branislav Prelević, legenda "Crvene zvezde" i solunskog PAOK-a, a deda joj je proslavljeni pevač i legenda jugoslovenske muzike Đorđe Marjanović.

 

A ko je ona? Ona je Ana Prelević, lepotica koja je rođena u Beogradu, ali je veći deo svog života provela u Grčkoj, jer je njen tata kao što smo spomenuli igrao u Soluni i tamo gradio svoju košarkašku karijeru. 

 

Kada je napunila 18 godina, Ana je otišla da studira na Goldsmits Univerzitetu u Londonu, a nakon što je diplomirala 2010. godine, vratila se u Grčku.

 

U Grčkoj je veoma popularna što i ne čudi jer je 2010. godine pobedila na takmičenju lepote "Star Hellas", a onda je iste te godine predstavljala Grčku na izboru za Mis Universe u Las Vegasu. 

 

Sada je poznato TV lice, ali se bavi i preduzetništvom te ima svoj brend sportske odeće. 

 

Ana Prelević je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom od 2014. do 2016. godine,a 2017. godine njeno srce je ukrao grčki košarkaš Joanis Papapetruo. 

 

Par se rastao tri godine kasnije. Ana je trenutno u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. Verili su se u junu ove godine, a svadba se očekuje uskoro. 

 

makonda-tracker