SEĆATE LI SE?

Jedna od najbogatijih Srpkinja čiji nakit nosi Megan Markl: Ona je osvojila Holivud i srce bogatog osnivača Google-a

0

Ivana Berendika je nekadašnja članica grupe Models, a nakon odlaska u insotranstvo, nije ni slutila koga će upoznati i kako će izgledati njen život u budućnosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana Berendika je bila prepoznatljiva kao uspešan model i pevačica, a onda je 1999. godine rešila da napusti popularne Modelsice i prihvati ponudu da radi u inostranstvu.

 

Uporedo s poslom, u Njujorku je upisala studije arhitekture i dizajna, a 2005. je upoznala ljubav svog života. Te godine je otpočela vezu sa Tomasom Jermolukom, jednim od osnivača Google-a, a ubrzo su se i venčali na Bahamima, mestu posebnom po tome da su brojne svetske zvezde baš tamo izgovorile sudbonosno "da".

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je jednom prilikom Ivana.

 

Ivana Berendika
foto: Instagram

Inače, Tomas je dve decenije stariji od Ivane, a ovaj par ima blizance Zoi Mej i Kai Nikolu, dok Ivanina karijera nastavlja uzlaznom putanjom bez obzira što se odrekla pevanja u Srbiji. Berendika je pokrenula 2014. godine liniju nakita, a njen brend vole brojne poznate dame od Kajli Džener, preko Niki Minaž, pa sve do Megan Markl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Nedavno je Ivana slavila rođendan baš na Bahamima, a jedna od zvanica je bila i njena bliska prijateljica Marija Kilibarda.

 

 

makonda-tracker