VELIKI GUBITAK

"PAMTIĆU GA DOK SAM ŽIVA": Zorana Pavić sa setom otkrila detalje druženja sa čuvenim Đorđem Marjanovićem!

0

Legendarni umetnik danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a pevačica je došla da se oprosti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni pevač Đorđe Marjanović danas je ispraćen na večni počinak Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. 

 

Pored članova porodice, prijatelja i kolega, pojavila se i pevačica Zorana Pavić, koja nije krila tugu, jer smo izgubili vrsnog umetnika i čoveka. Na ovaj način je opisala njihovo poznanstvo.

 

"Imala sam tu privilegiju da budem gost sa njegovom grupom na njegovoj zadnjoj turneji u Sovjetskom Savezu, beše davno... Dok sam živa pamtiću to, proveli smo tamo dva meseca. Bila je to jedna velika i ozbiljna turneja, imali smo nekad i po tri koncerta u danu. Dragi Đorđe se isto davao na prvom, kao i na trećem koncertu. To je jedna neverovatna energija", otkrila je Zorana i otkrila kako je želela da iznenadi Marjanovića.

 

Đorđe Marjanović
foto: Zorana Jevtić

"Pre dve godine kada sam imala koncert sa njegovim sinom Markom sam se dogovorila da mu spremimo iznenađenje. Nije nam se dalo, sve smo se bili dogovorili. Dan uoči koncerta završio je u bolnici, nije se dalo. Hvala Bogu, izašao je tada iz bolnice, oporavio se. Mi smo tu pesmu otpevali i ja sam poslala to Marku da mu pusti i bilo mu je drago. Prenela sam mu tu pozitivnu energiju kada se nije osećao dobro." rekla je pevačica i dodala: 

 

"Zna se koliko je bio obožavan. Imala sam priliku da vidimo snimke kako ga voze atletskom stazom i on maše publici. Pamtiću dok sam živa kad je došao na moj koncert u Sava Centru. Umeo je da ispoštuje. Bio je i u našem kabareu. On je u jednom momentu izašao, a mi smo hteli da otpevamo nešto da ga ispoštujemo, a on je otpevao ''Zvižduk'', ostavljao je srce na sceni", istakla je pevačica.

 

Zorana Pavić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker