OSTVARILA JE SVOJ SAN

RODITELJI JE NISU PODRŽAVALI, ALI...: Slavna lepotica danas je jedna od najuspešnijih modela i zarađuje MILIONE

0

Bivša Mis Amerike i univerzuma Olivija Kulpo danas je jedna od najtraženijih modela na svetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deo medijskog kolača dobila je i vezama s muzičarem Nikom Džonasom i igračem NFL-a Denijem Amendolom, s kojim je nekoliko puta raskidala, a nakon kog je uplovila u romansu sa još jednom NFL zvezdom - Kristijanom Mekafrijem.

 

Oliviju na Instagramu prate milioni obožavalaca, a muškarci posebno, jer se brineta može pohvaliti prekrasnim licem, ali i telom koje voli da pokazuje, pa se tako jednom prilikom obnažila i za naslovnicu čuvenog muškog magazina Maxim, priznavši tada da joj se ostvarila velika želja.

 

- Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu Maxima kao najseksi žena na svetu - priznala je u jednom intervjuu manekenka, a potom otkrila i to da njeni roditelji nisu bili nimalo srećni što je zaplivala modnim vodama.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Kad sam osvojila prvu titulu, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao - priznala je Olivija, kojoj je nakon toga karijera krenula uzlaznom putanjom, a osim što danas zarađuje milione i jedna je od najtraženijih modela, mnogi su oduševljeni njenim modnim ukusom, te važi i za jednu od najvećih modnih ikona današnjice.

 


 

 

makonda-tracker