savršeni zajedno

Ona nije kao druge žene poznatih sportista: Supruga Nemanje Nedovića je jedna od NAJLEPŠIH SRPKINJA

1

Poznato je da su za Nemanjom mnoge žene uzdisale, ali ona je osvojila njegovo srce i ne pušta ga
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš poznati košarkaš Nemanja Nedović veoma je uspešan u poslu kojim se bavi. Košarka je njegov život, ali nije i jedina koju obožava.

 

Nemanja je 2020. godine stao na ludi kamen sa dugogodišnjom devojkom, sada ženom Minom Milutinović. Oni su ove godine upriličili i crkveno venčanje, kojim su potvrdili da se vole kao prvog dana.

 

 

Njih dvoje nisu želeli život u gradu, već su svoju malu oazu mira napravili na svega 40 minuta vožnje od Beograda.

 

Košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović (30) i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović Nedović (26), izgradili su porodični dom u kojem provode svaki trenutak kad su u Srbiji.

 

Na imanju nadomak Fruške gore uživaju sa dva psa, zlatnim retriverom Mangom i lagotom romanjolom Čokom, a najviše vole kad im u goste dođu roditelji i prijatelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624)


- Ideju smo dobili kad smo se vratili iz Italije za Srbiju. Zatvoreni u stanu sa dva psa, shvatili smo da nam treba kuća sa ogromnim dvorištem. I Nemanja i ja smo zbog posla vezani za grad, pa kad se zasitimo gužve i “vreline asfalta”, mir i uživanje najradije pronalazimo u prirodi. Obožavamo da šetamo i smatramo da je najbolje, najkvalitetnije i najzdravije vreme ono koje provodimo na čistom vazduhu - rekla je Mina za domaće medije.

 

Ona je tada otkrila i da planiraju da prošire svoje imanje, oplemene ga sa još životinja i da nastave da se bave poljoprivredom.

 

Ovaj prelepi par godinama je zajedno i svoju ljubav ljubomorno čuva kao prvog dana. Ipak, Mina nije kao mnoge druge devojke, ona želi da radi, da doprinosi domaćinstvu, a život na velikom imanju joj ne pada teško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624)

 

Ipak, mnogi je znaju kao lepoticu svetskog glasa. Mina je srušila sve stereotipe o tipičnim manekenkama. Ona je nakon odličnog uspeha u gimnaziji, nastavila svoje studije na Pravnom fakultetu.

 

Inače, poznata manekenka je 2012. godine u Bejrutu izabrana za Miss World Next Top Model u konkurenciji od 40 devojaka.

 

 

 

makonda-tracker