(foto)

Možda ste prošli pored nje bezbroj puta: Tanja iz "Policajca s Petlovog brda" odustala je od glume i neprepoznatljiva je

0

Mlada Tijana Vukotić oduševila je ulogom u popularnoj seriji "Policajac s Petlovog brda", ali je potom rešila da prati svoje srce i krene drugim putem

foto: screenshot
foto: screenshot

Domaća serija "Policajac sa Petlovog brda", koja je emitovana početkom devedesetih, imala je samo dve sezone, ali je ostavila dubok trag.

 

Ljubav publike omogućila joj je brojne reprize, pa već generacije stasavaju gledajući avanture junaka kog je igrao Ljubiša Samardžić Smoki i njegov vrlo složen porodični život.

 

Četiri žene, petoro dece, haotičan posao i svakodnevni izazovi nisu padali lako Smokijevom liku Bošku, a svi mladi glumci koji su igrali njegovu decu pobrali su simpatije svojim doskočicama. Među njima su i dve devojke koje su izrasle u velike i slavne glumice – Branka Katić i Katarina Radivojević, ali i jedna koja nije rešila da nastavi glumačku karijeru.


Devojčicu Tanju igrala je, naime, Tijana Vukotić, kojoj je ovo bila poslednja uloga.

 

Policajac sa Petlovog brda, Tanja Simić, Ljubiša Samardžić, Tijana Vukotić
foto: Youtube Printscreen

Ona je, naime, jedan period života provela je u inostranstvu, gde se usavršavala. Još uvek pamtimo da je Tanja u seriji obožavala konje, a šarmantna Tijana postala je veterinarka.

 


U jednom od retkih intervjua priznala je da nikada nije zažalila što nije nastavila glumačku karijeru, jer je oduvek želela samo da pomaže životinjama.

 

 

makonda-tracker