šta će reći mane?

Godinama se spekuliše u kakvim su odnosima: Dve omiljene glumice iz "Zone Zamfirove" sve nasmejale simpatičnom porukom

0

U jednom od omiljenih domaćih filmova – Šotrinoj "Zoni Zamfirovoj" – videli smo mnogo mladih glumica koje su kasnije postale velike regionalne zvezde, a najviše su se istakle sama Zona i njena glavna izmećarka Vaska...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Glumica Katarina Radivojević i Sloboda Mićalović su svojim prvim velikim ulogama, u filmu "Zona Zamfirova", najavile velike karijere koje su kasnije izgradile i privukle mnogo pažnje publike

 

Katarinu Radivojević smo imali prilike da gledamo u ostvarenjima "Potera za Sreć(k)om", "Čarlston za Ognjenku", "Pljačka Trećeg rajha" i u popularnoj domaćoj krimi seriji "Ubice moga oca".

 

Još kao devojčicu je pamtimo kao jednu od ćerki lika Ljubiše Samardžića u seriji "Policajac sa Petlovog Brda".

 

 

Slobodu Mićalović, filmsku televizijsku i pozorišnu zvezdu i životnu saputnicu Vojina Ćetkovića, dobro pamtimo iz "Ranjenog orla", "Santa Marija della Salute", "Korena", "Nemanjića", "Urgentnog centra", "Tajni vinove loze", a znala da je se pojavi u nekim spotovima rok bendova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Međutim, uloge u kojima se šira domaća publika možda i po prvi put upoznala sa njima su bile u čuvenom ostvarenja "Zona Zamfirova" iz 2003 godine.


Katarina je igrala glavnu rolu - Zone Zamfirove , a dok je Sloboda igrala njenu izmećarku Vasku, koja joj je ujedno bila i najbolja prijateljica. Sada, skoro 20 godina kasnije dve lepe glumice su se podsetile ovog filma zajedničkom fotkom na Instagramu, ali jednim simpatičnim komentarom sa jasnom aluzijom na kultno ostvarenje Zdravka Šotre.


Sloboda je objavila fotografiju sa svojom koleginicom i glumcem Hadži Nenadom Maričićem. O odnosu između dveju glumica spekuliše se još od "Zone", budući da su se odmah izdvojile kao velika glumačka imena, a njih dve su uvek jedna drugoj ukazivale samo poštovanje i veliku naklonost.

 

Što se tiče ovog njihovog selfija, da se primetiti da su se naše dve umetnice maltene jedva promeile u poslednjih 20 godina, ali mnogima ja pažnju privukao simpatičan komentar uz ovaj post.

 

Sloboda Mićalović, Katarina Radivojević
foto: Instagram

- Zona i Vaska i neki novi Manulać. To jest, Hadži Nenad Maričić - napisala je Sloboda.

 

Nenad je, takođe, jedan od naših uspešnijih glumaca, a među njegovim većim dostignućima je to što je u maju 2012. odigrao premijeru predstave Henri VI u londonskom Glob teatru, dok je spisak svih predstava u domaćim pozorištima veoma dugačak. Samo neke od njih su "Komendijaši", "Velika drama", "Mileva Ajnštajn", "Tišina treznih", "Vesele žene vindzorske", "Sudija", "Prisustvo - priča o Bitlsima"... A znamo ga i iz TV ostvarenja "Sinovci "Siniše Kovačevića i
"S.O.S Slobodana Šijana".

 

 

 

 

makonda-tracker