početak ljubavi

Rešila je da ga preboli, a onda su se sreli na ulici... Ispovest bivše žene Željka Mitrovića o prošlosti

0

Prva supruga Željka Mitrovića i poznata pevačica iz devedesetih u jednom intervjuu se prisetila prošlosti 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na premijeri filma "Komedija na tri sprata" rediteljke Sandre Mitrović, koja je nedavno održana u Beogradu imali smo priliku da vidimo veliki broj poznatih ličnosti. Ovo je jedna od retkih situacija u kojima su se zajedno pojavili režiserkini roditelji Željko Mitrović i nekadašnja pevačica Sonja Mitrović Hani, koji su bili u braku dok je poznati biznismen gradio svoju imperiju.


Poznato je da bivši par ima sjajan odnos i da su, kako je njihova ćerka Sandra jednom prilikom otkrila, ostali prijatelji nakon razvoda. Ipak, malo je poznato kako je počela njihova ljubav, čija su kruna Sandra i sin Aleksandar.


Kako je Sonja ispričala u jednom starijem intervjuu, pre nego što je upoznala Željka, ona je imala vezu koja, iako je bila prva, nije bila prva prava ljubav.

 


Kada sam imala 18-19 godina, došla sam pred studio zbog snimanja svoje ploče, ali vrata su bila zaključana. Dok sam čekala ostale članove grupe, ispred mene je, na motoru, „proleteo“ neki momak koji je bio toliko lep da sam se prvi put u životu okrenula na ulici! Nekoliko trenutaka kasnije, on se vratio, zaustavio motor i upitao me: „Da li si ti Hani?“ Zbunjena, potvrdno sam klimnula glavom, a momak, nekoliko godina stariji od mene, rekao je da je moj snimatelj – rekla je bivša supruga Željka Mitrovića.

 

Željko Mitrović, Sonja Mitrović Hani, Sandra Mitrović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Snimatelj i ja smo, doduše, razmenili brojeve telefona, ali meni ponos nije dozvoljavao da mu se prva javim. Prolazili su dani. Čim bih ušla u stan i upitala roditelje da li me je neko tražio, izgovarali su „hiljadu“ imena, ali ne i njegovo. Pognute glave, razočarana, odlazila sam u svoju sobu i „letela“ na svaki zvuk telefona, misleći da je ON. Čeznula sam za njim, ali bilo me je „blam“ da ja, kao žensko, nešto preduzmem da bismo bili zajedno. Kada sam izgubila svaku nadu da će od te moje ljubavi biti nešto, lepi snimatelj mi se javio telefonom i pozvao me da dođem na njegov rođendan. Te večeri gotovo da se nije odvajao od mene, a u toku jednog sentiša, prvi put me je poljubio – priznala je pevačica.


Tako smo počeli da se zabavljamo, ali to je išlo traljavo. Nismo izlazili baš svaki dan. Dešavalo se da dva-tri meseca non-stop budemo zajedno, a onda se isto toliko dugo čak ni telefonom ne čujemo. U jednoj od tih pauza našeg zabavljanja, sa grupom sam imala koncert u Banji Koviljači. Dok sam u hotelskoj sobi, uz kafu, devojci jednog od muzičara pričala o toj svojoj ljubavi, neko je pokucao na vrata. „Slobodno“!, viknula sam i šokirala se kada se on pojavio! Složio mi je neku priču kako me je zvao i da su moji roditelji rekli gde sam otputovala, a eto, on kao slučajno prolazi baš tim putem… Ipak, te večeri smo se „svaka, vaška obaška“ vratili u Beograd, da bi smo već posle nekoliko dana nastavili da se zabavljamo. I opet raskinuli. Pa se pomirili. Pa ponovo prekinuli…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)


– Godinu dana se nismo čuli, ni videli. Nisam to ni želela jer sam shvatila da me ta veza „na parče“ samo iscrpljuje. Čvrsto sam rešila definitivno da raskrstim sa tom ljubavlju i da prebolim anđeoski lepog snimatelja, ali jednoga dana smo se, iznenada sreli na ulici. Slagala sam ga da imam novog dečka, a on mi je „vratio loptu“ i rekao da i on ima novu devojku. Ali bez obzira na sve, nas dvoje smo nastavili da se zabavljamo, i iz nekog infantilnog straha od iskrenog razgovora o emocijama – da se lažemo. On je i dalje imao „drugu devojku“, ja „novog dečka“, ali uporno smo ostajali zajedno, zapetljavajući se u laži kao u lavirint. To se završilo njegovim odlaskom u inostranstvo. Danas, posle mnogo godina, šalje mi pozdrave preko prijatelja – ispričala je.

 

Dok se ova ljubav neminovno bližila kraju, ona je upoznala muškarca za kog kaže da je njena "prva prava ljubav" i s kojim je kasnije zasnovala porodicu.

 

Željko Mitrović, Sonja Mitrović Hani, Sandra Mitrović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

–  U međuvremenu, srela sam svoju prvu pravu ljubav. Bio je to Željko. Iz braka sa njim imam dvoje predivne dece, Sandru i Sašu – rekla je ponosno Sonja, koja danas s Mitrovićem i njegovom drugom suprugom Milicom ima sjajan odnos.

 

 

makonda-tracker