(foto)

Rođendan Ilde Šaulić dugo će se pamtiti: Iznenađenje od supruga, poznate zvanice, elegancija, torta na dva sprata...

0

Proslava 44. rođendana pevačice Ilde Šaulić događaj je kog će se ona godinama sećati sa osmehom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Ilda Šaulić juče je proslavila svoj 44. rođendan, a nakon što je celog dana primala tople čestitke, uveče je u jednom prestoničkom restoranu okupila svoje najmilije.


Tamo je Ilda s porodicom i prijateljima uz pesmu obeležila svoj poseban dan, a ona nije krila da ima mnogo rođendanskih želja.


Hvala svima što ste došli u ovolikom broju! Imam dosta želja, uglavnom je sve to vezano za muziku – rekla je Ilda svojim gostima.

 

Ona je otkrila da ju je suprug Bojan Vučković iznenadio tako što je na rođendan doveo njihovu ćerku Emu, koja je bila na rekreativnoj nastavi.


Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle – istakla je pevačica.


Ildinom slavlju prisustvovali su njeni najmiliji, a među najveselijima su bile pevačica Marina Tadić, koja je jedna od njenih najboljih prijateljica, i majka Gordana.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Inače, koleginica i prijateljica Marina Tadić juče je na Instagramu objavila Ildine snimke i na divan način joj čestitala rođendan.

 


Uvek sam teško izgovarala reči, nekako mi bolje ide pisanje. Slučajni susret je bio dovoljan da se prepoznamo, da se zavolimo i zauvek sačuvamo naše prijateljstvo! Volim te baš takvu kakva jesi, nežna, a opet jaka, lepa i spolja i unutra. Moje bogatstvo se ogleda u tome što te imam kao prijatelja. Hvala ti na tome, hvala ti na svakoj podršci i svakoj lepoj reči, na svakoj utehi. Srećan ti rođendan, moja Lili, želim ti samo najlepše jer samo to i zaslužuješ – poručila je ona.

 

 

makonda-tracker