sada se obožavaju

ISPRVA JE RAZLIKA U GODINAMA BILA NEPREMOSTIVA: Ilda Šaulić otkrila kako je jedan SUSRET posle MNOGO godina PROMENIO njen život!

3

Dok je ona bila devojčica, simpatije među njima nisu bile moguće zbog velike razlike u godinama, ali nakon nekoliko godina sve se promenilo.

ilda i bojan
ilda i bojanfoto: Nemanja Nikolić

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković nedavno su obeležili treću godišnjicu braka, a malo ko zna da je njihova priča počela još pre nekoliko decenija, dok su oboje bili deca.

 Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili - počela je priču za Story pevačica.

 Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni.

Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje.

Na sledećoj strani pročitajte kako je taj susret izgledao.

 

makonda-tracker