život mora da se nastavi dalje

Žao joj je što Šaban nije dočekao JEDNO: Goca Šaulić ISKRENO o životu nakon Šabanove pogibije

0

Goca Šaulić, supruga Šabana Šaulića, se i dalje bori sa gubitkom koji je doživela, a najveća uteha su joj deca i unuci.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Šaulić čuva uspomenu na pokojnog supruga i često napominje koliko joj nedostaje, ali se sa ćerkom Ildom trudi da prevaziđe teške trenutke.

 

Ona je za Blic otkrila kako se snalazi sama i koliko joj je žao što Šaban nije dočekao praunuku.

– Životi su nam transparentniji više nego što bismo hteli, ali nema nikakvih tajni. Naša porodica je to što jeste i dalje, četverac bez kormilara, ali idemo dalje. Sanjam ga stalno, to su intimni snovi, svako ko je nekog izgubio ima takvu neku noć da mu se pojave ljudi koji su obeležili život – rekla je ona.

 

Goca je nedavno postala prabaka kada se porodila supruga njenog unuka Luke Adžića.

 

– Šaban je nije dočekao, ali kao da jeste, volim je i za njega i za sebe. Slatka je, liči na mamu i tatu. Rano je još da kažemo da li ima nešto moje. Mama i tata su lepi, neka bude na njih. Nije zahtevna, sada je prohodala, ali su više u Holandiji nego ovde jer Luka ide tamo. Posle tuge dolazi nešto lepo, to je život. Tugu nosi svako na svoj način u sebi, radujemo se svim stvarima koje dolaze – rekla je na kraju Goca.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

Ona se osvrnula i na današnji izgled devojaka i rekla kako one mnogo trpe zarad toga i ističe kako je način života ranije bio mnogo drugačiji i kvalitetniji, kao i muškarci.

 

Goca Šaulić dosta vremena provodi sa bratanicom koja je izvukla iz kuće u najtežim momentima, a sa ćerkom Ildom obilazi gradske događaje i trudi se da uživa u životu.

 

 

makonda-tracker