luksuzna i sa ukusom

Godinama je vredno radila da bi stvorila svoj mali raj: Ovo je PORODIČNA KUĆA Ilde Šaulić na Bežanijskoj kosi (FOTO)

1

Kada je odlučila da napusti porodični dom Ilda Šaulić se posvetila stvaranju svog malog gnezda, a mnogi su oduševljeni onim što se na fotografijama može videti

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, nakon udaje odlučila je da ode iz porodične kuće u kojoj je provela detinjstvo i mladost i da svoju sreću i dom potraži na drugom mestu.

 

Izbor njenog supruga Bojana Vučkovića i nje bila je velelepna vila na Bežanijskoj kosi u komšiluku naše poznate pevačice Lepe Brene. 

 

Uprkos tome što je izgled vile zaista nestvaran pevačica ga retko pokazuje, pa samo na osnovu fotografija koje povemeno objavi iz svog doma možemo videti kako ona izgleda.

 

 

Svi koji godinama prate nju i njen život dobro znaju da je ona oduvek imala lep i lagodan život još dok je bila u porodičnom domu roditelja Šabana i Goce Šaulić. 

 

Zahvaljujući suprugu, ali i svom radu i trudu taj standard života je nastavila i danas, a prenela ga je i na svoju ćerkicu Emu, koja živi poput princeze. 

 

Kada su birali kuću važno im je bilo da ima veliko i prostrano dvorište, kako bi ona imala gde da provodi svoje vreme, a sada je to jedno od najlepših dvorišta u tom kraju. 

 

Kako izgleda dom Ilde Šaulić pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker