ONA JE SREĆNA I OSTVARENA

"Danas su sve žene iste": Ilda Šaulić ISKRENO o estetskoj hirurgiji i poslu kojim se bavi u Americi

0

Ilda Šaulić je popularna pevačica i jedna od retkih koja neguje prirodan izgled.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Ilda Šaulić već dugo uživa u skladnom braku, a pevačica ne krije da je pokrenula i biznis u Americi.

 

Poznata pevačica je u intervjuu za Alo otkrila da li bi menjala nešto na sebi i kako je uspela da zadrži svoju autentičnost i ne padne pod moć trendova.

 

- Ništa nešto specijalno ja ne bih menjala, samo da se održavam, ako je to moguće naravno. Ali dobro, prosto imam 43 godine, i naravno da sad treba malo drugačije da se negujem nego što je to bilo ranije. Ali kao što sam i rekla, to će sve negde biti umereno, i oni su ljudi koji propagiraju takav neki izgled, da to može lepo da izgleda i u malo starijim godinama, a opet da se lepo neguje i da ne bude promenjeno da je neprepoznatljivo - iskrena je bila Ilda.

 

Pevačica je istakla da voli kada se žene neguju, ali da ne treba preterivati i smatra da smo previše prihvatili trendove sa zapada.

 

Ilda je na nagovor supruga pokrenula i svoj biznis u Americi, gde on ima akademiju za fudbal. Naime, Ilda godinama igra tenis, te je tako rešila da u Americi otvori školu tenisa za decu. Ona je naglasila da je oduvek planirala da se u određenim godinama bavi poslom koji ima veze sa decom.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

- To je prošle godine počelo na inicijativu mog supruga, koji generalno tamo ima svoju sportsku akademiju za fudbal. I onda, kad smo mi tamo boravili, on je rekao "zašto ti malo ovde ne bi počela da se baviš tenisom, to je nešto što si igrala tolike godine i znaš sve o tome". I negde mi je bilo prihvatljivo zato što mi je želja bila u nekim godinama kasnije se bavim radom koji ima veze sa malom dečicom. I u ovom trenutku to je ispalo fantastično, prošle godine je bilo to moje prvo iskustvo i uopšte taj neki pedagoški pristup, da sad sam ja ta koja nekog učim i pokazujem. Bilo je jako lepo i uspešno, što ćemo nastaviti i ovog leta. Tako da eto, ja sam tamo kouč (trener) - iskrena je bila Ilda.

 

 

makonda-tracker