skirvao istinu

Ildina sreća je zavisila od ove tajne, a Šaban ju je krio od nje: Gledao je ćerku u oči i ništa joj nije rekao

1

Ćerka pokojnog pevača bila je u dugogodišnjoj vezi, a onda je raskinula i udala se za drugog čoveka

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Ilda Šaulić uživa u ljubavi sa Bojanom Vučkovićem, s kojim ima i ćerkicu Emu. 

 

Ilda je pre Bojana imala vezu sa dosta starijim muškarcem i njeni roditelji Šaban i Goca je u tome nisu podržavali.

 

Uprkos tome, veza je opstajala godinama, ali je pevačica u nekom trenutku odličila da na nju stavi tačku. Kako kaže, umorila se od čekanja.

 

 

Ubrzo je naišao Bojan i odličili su da stanu na ludi kamen. Kako kaže, to joj je jedna od najboljih životnih odluka. 

 

Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao.

 

Šabanova naslednica Ilda nije ni slutila da je njen otac krio istinu od nje. Naime, Šaban je tek nakon što su se Ilda i Bojan venčali otkrio kako je ceo život priželjkivao da se njegova ćerka uda za njega.

 

Ilda Šaulić, Bojan Vučković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban za “Blic”.

 

Ilda Šaulić i Bojan Vučković upoznali su se još kao deca, kada je razlika u godinama između njih bila zaista velika. Porodice Šaulić i Vučković bile su veoma bliske, a svog supruga Ilda je sretala veoma često ne sanjajući da će jednoga dana biti majka njegovog deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili - govorila je Ilda.

 

Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je tada.

 

 

Ipak, kada se Bojan vratio, stvari su među njima stajale nešto drugačije.

 

Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan — istakla je Ilda, pa zaključila:

 

Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - sa osmehom na licu kaže Ilda.

 

 

makonda-tracker