pravo bogatstvo

Zlonamerni to nazivaju PLATOM: Ovo je suma koju Kristijano Ronaldo svakog meseca uplaćuje Georgini

0

Lepotica poreklom iz Argentine često je na meti komentara da u luksuzu uživa zahvaljujući svom vereniku, što ona negira. Ipak, fudbaler mesečno izdvaja određenu svotu...

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako piše španska Marca, fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo pazi o tome da njegovoj velikoj porodici ništa ne zafali, pa svakog meseca uplaću pozamašnu svotu na račun njegove životne saputnice Georgine Rodrigez.


Lepotica, koja je proteklih meseci u centru pažnje javnosti zbog dokumentarnog serijala na Netfliksu o njenom životu (Soy Georgina), brine o kući i deci dok je sportista u karantinu, na putovanjima itd, ali Ronaldo ništa ne prepušta slučaju. Zbog toga navodno fudbaler mesečno izdvaja čak 100.000 evra kako bi Georgina bez brige pokrila sve troškove oko dece.

 

Prema pisanju pomenutog španskog sportskog lista, Ronaldo je sprečen da brine o deci zbog čestih putovanja, pa su Georgina i on postigli dogovor da ona bude zadužena za to.


Par, inače, trenutno čeka blizance, a već su spremili sobu za bebe i za njeno uređenje dali više od 20.000 evra.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Georgina je nedavno izazvala negativne rekacije kada je za Forbes España rekla da ne uzima novac od Ronalda.


Što se novca tiče, preferiram da ne pričam o tome koliko miliona imam na računu — rekla je i dodala da od svog dragog ne bi uzela ni peni.

 

Presrećna sam što sam partnerka Kristijana Ronalda, obožavam ga i osećam se srećno. Svesna sam da mi to što sam njegova devojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci — rekla je Georgina.


Ona, inače, zarađuje od reklamnih kampanja, kao i od aktivnosti na Instagramu, gde je prati više od 36,6 miliona ljudi.

 

1 / 11 Foto: Instagram


Georgina i Kristijano trenutno čekaju blizance, a par je 2017. godine dobio ćerku Alanu. Zajedno brinu o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

Upoznali su se dok je Georgina radila u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu, a nekoliko dana kasnije se sreli i na žurki ovog brenda, od kada su nerazdvojni.
 

 

makonda-tracker