mnogi su i

Otac joj je živeo ― OD ZATVORA DO ZATVORA: Otkriveno ko su roditelji Georgine Rodrigez

0

Svetska javnost danima ne može da se zasiti detalja o životu Georgine Rodrigez i njenoj ljubavi s Kristijanom Ronaldom, a sada isplivavaju i manje poznate zanimljivosti o ovoj lepotici

foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proteklih dana Georgina Rodrigez, verenica fudbalera Kristijana Ronalda, ne izlazi iz žiže javnosti jer je objavljena Netflikdsova dokumentarna serija o njenom životu. Serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina") prikazuje nam njen luksuzan život, a najavljena je kao emotivni portret o svakodnevici "mame, influenserke, poslovne žene i partnerke Kristijana Ronalda".


Georgina je privukla mnogo pažnje ponašanjem i izjavama ispred kamera, pa se danima piše o njoj, a i pre objavljivanja serije u medijima je nastala bura jer se oglasio njen stric i poručio Ronaldu da pored sebe ima "zlo od žene".


Ona se nas stidi i verovatno misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona — istakao je njen stric Hesus Ernandez. — Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput, a ja sam bio taj koji se borio da njenoj sestri i njoj obezbedim pristojan život.

 

On je zamerio Georgini i što nije pozvala porodicu da ih obavesti kada joj je umro otac.

 

Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Britanskim medijima bilo je posebno zanimljivo da istraže ko su Georginini roditelji, a ispostavilo se da je priča o njima zanimljivija nego što su očekivali.


Naime, lepoticin otac Horhe Rodrigez bio je diler kokaina i kanabisa, koji je svojevremeno uhapšen i osuđen na zatvorsku kaznu od deset godina. Dve godine je bio u zatvoru u Španiji, a 2003. godine je osuđen na 11 godina zatvora jer je planirao neuspelo krijumčarenje kokaina u vrednosti većoj od 120.000 evra iz Španije u Francusku. Iz zatvora je izašao 2008, ali se ubrzo tamo vratio zbog šverca smole kanabisa vrednog 1.200.000 evra iz Maroka u Španiju. Na slobodi se ponovo našao 2013. godine.


Horhe je potom doživeo moždani udar i imao teške zdravstvene probleme s kojima se borio dve i po godine, nakon čega je preminuo 2019.


Georginina majka je Ana Marija Ernandez, o čijem se životu ne zna mnogo, ali je poznato da trenutno živi u Italiji. Lepotica ima i sestru Ivanu, a u svojoj dokumentarnoj seriji ju je pomenula ispričavši kako im je nepoznat čovek "pustio vetar" u lice kad su bile male i kad su tek stigle u Španiju, kada je, kako kaže, shvatila da ljudi mogu da budu zli.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Georgina Rodrigez rođena je u Argentini, ali je odrasla u Haki, gradu na severoistoku Španije. Vrlo mlada je počela da radi i da se sama izdržava, a bavila se plesom i modelingom nakon što je kratko živeo u Londonu, gdde je boravila kako bi naučila engleski jezik, a neko vreme je radila kao dadilja u Bristolu.


Slavnog fudbalera Kristijana Ronalda upoznala je krajem 2016. godine, dok je radila kao asistentkinja pri kupovini u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu.

 

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Prvi put smo se sreli u Gučiju, gde sam radila kao asistentkinja u prodaji ― ispričala je ona jednom prilikom za The Sun. ― Nekoliko dana kasnije, ponovo smo se sreli na jednom događaju ovog brenda. Tu smo mogli da ćaskamo u opuštenijoj atmosferi, van mod radnog okruženja. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled.


Ronaldo nije saglasan s tim i ističe da nije mislio da će Georgina biti njegova ljubav za ceo život.


Iskreno, nisam to očekivao. Ali nakon nekog vremena sam shvatio da je prava za mene ― istakao je fudbaler.

 

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Instagram

Georgina i Kristijano trenutno čekaju blizance, a par je 2017. godine dobio ćerku Alanu. Zajedno brinu o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

 

makonda-tracker