nemaju milosti

"Sve sam stekla sama": Georgina Rodrigez kaže da od Ronalda ne uzima NI PARU, reakcije su BRUTALNE

1

Influenserka Georgina Rodrigez za kratko vreme je od devojke koja radi u prodavnici postala žena koja ne zna koliko skupocenih "birkinki" ima, a smeta joj što javnost ne ceni njen trud jer, kako naglašava, sve što ima stekla je sama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i influenserka Georgina Rodrigez, životna saputnica fudbalera Kristijana Ronalda, proteklih nedelja našla se u centru pažnje svetske javnosti jer je na Netfliksu objavljenja njena dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina").


Lepotica je u njoj pričala o svom životu, svakodnevici, prošlosti koja nije bila obojena glamurom u kom danas uživa...

 

Georgina, koja je radila kao asistentkinja u prodaji u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu kad je u poznala Ronalda, danas se razmeće svojim milionima, odećom i torbama prestižnih brendova, putuje po svetu, a bila je i među posebnim gostima Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji 2021. Iako je jasno da je sve što ona dodirne skupoceno, Rodrigezova ne želi da se hvali svojim bogatstvom.

 


Što se novca tiče, preferiram da ne pričam o tome koliko miliona imam na računu — izjavila je sada za Forbes España i ističe da od Ronalda nikad ne bi uzela ni peni.


Kako ona objašnjava, svesna je da su joj mnoga vrata otvorena zbog ljubavi s portugalskim fudbalerom, ali naglašava da je sve što ima stekla sama.

 

Presrećna sam što sam partnerka Kristijana Ronalda, obožavam ga i osećam se srećno. Svesna sam da mi to što sam njegova devojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci — rekla je Georgina.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Ona je i u svojoj dokumentarnoj seriji priznala da je imala sreće, ali ističe da se ne sme zanemariti njen trud.


Istina je da su mi proteklih godina stvari išle od ruke, ali takođe sam radila vredno i znam da iskoristim vreme i društvene mreže — napominje Georgina.

 

Rodrigezova i Ronaldo već neko vreme žive u Velikoj Britaniji, budući da sportista nastupa za tamošnji Mančester junajted, a javnost u Engleskoj sve je manje oduševljena Georginom. Nakon što se pojavila njena serij, negativni komentari ne prestaju da se nižu, a njene tvrde da je sve što poseduje stekla napornim trudom, a ne zahvaljujući Ronaldu.

 


"Draga, radila si u prodavnici pre nego što si ga srela. To što si njegova devojka ti je 'zaradilo' milione. Prihvati to", "Zašto bi se stidela toga? Tako je bilo", "Misli li ona da smo glupi", "Koliko bi para i pratiliaca imala da nikad nije srela Ronalda", "Bilo nam je potrebno malo smeha danas", "Ne moraš da trošiš njegove pare, može i sam da ti kupi"... neki su od komentara na Georginin račun.

 

 

makonda-tracker