da li će podneti pritisak javnosti?

"Da li ti je novac važniji od porodice?": Kako su Hari i Megan reagovali na lavinu neprijatnih pitanja novinara (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Baba Visnja

07-12-2022 15:33h
Britanska kruna ima toliko puno da izgubi, to kao prvo.

Kao drugo, stvar ce dobiti politicke slojeve kojih najsira javnost mozda nece ni biti svesna.

I na kraju, britanska kruna moze da kontrolise britansku stampu, americku svakako ne moze (nju kontrolise neko drugi). Na britanskom dvoru se mogu izmisliti price da je Megan uradila ovo ili ono. Britanski dvor i britanska stampa duvaju u istu tikvu i imaju iste smernice, isti cilj, a Hari i Megan idu kontra toga, tako da je sasvim logicno ismevanje ovog para sta god da ucine. Ako placu zasto placu, ako se smeju zasto se smeju, itd itd.

Pozadina svega je da je britanskoj kruni dosao kraj. Taj model - monarhija, kralj, princ, kraljica, qci, palci - to je prevazidjeno. Nicija nije do zore gorela...
Ajde sto gube na popularnosti nego sto ce gubitkom popularnosti izgubiti privilegije, znaci pare. Tako da njima danas nista ne znaci da se otvore za svaku mogucu kampanju protiv Megan i Harija. To nije trosak nego investicija. Taj sto je vikao uvredljiva pitanja garantovano je na platnom spisku monarhije. Klasicna provokacija.

Ja navijam za Megan i Harija. Oni se bore za svoju stvar, ali mislim da su posledice njihove eventualne pobede globalno pozitivne i dalekosezne. Dosta je vala bilo kraljevskog zuluma. 21 vek, koji kraljevi, koje gluposti. Placajte porez kao i sav ostali svet i ne izigravajte ekstra mustre. Sta je Kejt obukla i dal je Kamila od jutros pr'nula. Koga briga.

Jovanka

07-12-2022 18:10h
@Baba Visnja
Ne brinite za monarhiju,ima ih još i u Evropi I u svetu i sve opstaju,takve kakve su,kao i vladajuće klase svuda.Problem je u zaradjivanju novca ogovaranjem svoje porodice od koje si uzimao i uzimaš privilegije i novac.Niko ih ne bi pogledao da Hariju poreklo nije kao što jeste.Radi se o moralu i integritetu,a Hari i Megan to nemaju .Teško mi je da shvatim da to iko može da opravda.

ana

08-12-2022 03:10h
Britanska kraljevska porodica smeta Americi jer je previse mocna, ne radi se tu samo o Velikoj Britaniji, tu je Novi Zeland, Kanada, Australija, zemlje Komonvelta. Megan stara D kategorije glumica koja je u vezi sa porodicom Klinton, Oprom Vinfri, i drugim mocnicima je namestena Hariju. Hari je depresivna psihicki labilna osoba a Megan mu je i psihijatra namestila Postavite samo sebi pitanje kako je Megan mogla da udje u te "visoke krugove"

Baba Visnja

08-12-2022 15:28h
@ana
Hari je ostao bez jedine osobe na svetu koja je brinula o njemu onako kakva je briga potrebna ljudima kakva god da im krv tece u venama.
Zena koja je unesrecila njegovu majku danas je zena kralja. Pitajte decu koja poticu iz razvedenih porodica sta misle o trecoj osobi koja je usla u brak i zauzela mamino mesto? Kakva je Dijana bila prema svojoj macehi? Njen brat i sestre su je prezirali. Hari je verujem hteo da jednogrboj majku majcinu, ali ko je njega ikada slusao?
Hari se opijao kao tetreb, secam se snimaka kada je smrkao alkohol. Izgubljena dusa. Nikoga nije bilo da ga spase - zakrpice ga, detoksirace ga, dace mu najkvalitetnije belo da smrce. Samo da se kotrlja. Za dusu ga niko nije pitao.

Mnogi se na dvoru naviknu na takav nacin zivota, Hari nije mogao. Megan mu je samo dala snagu da izadje. Svi koji prodju kroz bilo kakvo porodicno nasilje prolaze kroz njega ponovo kada steknu svoju porodicu kada sami steknu svoju porodicu, decu. Hari nije mogao da nastavi ciklus, i iz njega je izasao.

Ja sam gledala intervjue koje je njegova majka davala. Kako su je tretirali. Kako nije mogla da nadje podrsku. Tako nije mogao ni on.

I neka ih opanjka za sve pare. Dosta je bilo te plavokrvne propagande, te jedu bela luka te ne jedu. Smrde i prde kao i svi ostali, svadjaju se, drogiraju, otimaju zene i muzeve jedni drugima, zive u dekadenciji, alkoholu, prezderavanju, orgijama, Endrju je "allegedly" jos i pedofil.

Hari je viknuo da je car go. Svaka cast, to su mooda!

Baka

05-01-2023 10:32h
Hari je totalno psihicki pukao! Magan kao i svaka vestica to koristi. Vreme je da hari preispita svoj DNH i da se utvrdi ko me je otac? Jednog dana ce se vise saznati i pisati o Dijani i njenim eskapadama! Kako se to kaze, "doce maca na vratanca"?!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: