da li je ovo zaista ona?

Sve smo videli, ali ovo NIKADA: Megan Markl u NAJNEOBIČNIJEM izdanju koje će vas naterati da se zamislite (FOTO)

0

Vojvotkinja od Saseksa često je pravila greške u životu, ali u modnom smislu je bila savršena... Ipak, izgleda da se upravo i to promenilo 

foto: Shutterstock / lev radin
foto: Shutterstock / lev radin

O supruzi princa Harija, čuvenoj Megan Markl svakodnevno se raspredaju mnoge priče. I dok je jedni obožavaju drugi je mrze, ali su svi bili saglasni u jednom - imala je neprikosnoven modni stil.

 

Ipak, reklo bi se da se i to upravo promenilo. 

 

 

Znatiželjni novinari i fotografi vojvotkinju od Saseksa prate gotovo u stopu. Ovog puta uslikali su je dok je sa prijateljicom šopingovala po Kaliforniji, a ono što su okom objektiva uhvatili razočaralo je mnoge.

 

Naime, lepa Megan Markl ponela je odevnu kombinaciju koju bi retko koja žena nosila čak i dok obavlja kućne poslove. U pitanju je crni kombinezon, dužine do pola listova, sa neobičnim šljampavim rukavima.

 

Ovakav modni izbor odmah su počeli da kritikuju ljudi širom sveta, a modni kritičari su bili, malo je reći razočarani.

 

 

Detalji kojima je upotpunila ovaj odevni komad bili su solidni, ali je sve to bilo uzalud, jer je kombinezon učinio da izgleda potpuno neprepoznatljivo. Nestala je elegancija, nestala je prefinjenost, a na njihovo mesto je došla opuštenost i izgled koji njoj definitivno ne pristaje.

 

Iako se ovo mnogima nije dopalo možda je ona zaista to i želela... Možda je želela da postigne upravo to... Da izgleda obično na jednom običnom danu koji je poželela da provede sa svojom prijateljicom u opuštenom šopingu.

 

Šta vi mislite? Da li vam se više dopada kako se ranije oblačila ili vam je ovaj njen stil sasvim u redu?

 

 

 

makonda-tracker