iskreno

"Mislila sam da ću umreti": Dženifer Lopez progovorila o najvećem ŽIVOTNOM IZAZOVU

0

Pevačica Dženifer Lopez je prethodnih dana zabrinula fanove.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pre nekoliko dana, milioni fanova širom sveta je bilo zabrinuto jer je pevačica Dženifer Lopez obrisala sav sadržaj sa Instagrama, a za profilnu fotografiju postavila crnu pozadinu.

 

I dok su postojale spekulacije da se nešto ozbiljno dešava, pa čak i da više ne cvetaju ruže u njenom braku sa Benom Aflekom, pevačica je otkrila da je sve to u stvari bila najava za njen novi album "This is me now".

 

Na novom albumu je između ostalog jednu baladu posvetila svom suprugu Benu. Pesma se simbolično zove "Dear Ben-part two" i opisuje njihovu ljubav. 

 

Kako je priznala u razgovoru za jednu radio-stanicu, Dženifer Lopez je otkrila da joj je raskid sa Benom pre 18 godina bio najveći ljubavni slom u životu.

 

– Kada smo otkazali venčanje, to mi je slomilo srce. Osećala sam se kao da ću da umrem – rekla je pevačica i dodala: 

 

–  Sve me je to slomilo, narednih 18 godina nisam mogla da se pomirim sa tim. Ali, sada nakon 20 godina, sve ima srećan kraj –

 

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek su prvi put bili u vezi 2002. godine, ali su dve godine kasnije raskinuli veridbu i svako je otišao svojim putem. 

Putevi su im se ponovo ukrstili 18 godina kasnije, a u avgustu ove godine su rešili da svoju ljubav krunišu brakom.

 

Benu Afleku je ovo drugi brak. Naime, pre Dženifer Lopez je bio u braku sa glumicom Dženifer Garner od 2005. do 2018. godine i imaju troje dece, Vajolet En, Serafin Rouz i Semjuela.

 

Sa druge strane, pevačici je ovo četvrti brak. Prvi put se udala sa Ođanija Nou 1997. godine, ali su se razveli samo godinu dana kasnije. Nakon toga je bila u braku sa Krisom Džadom, ali je i to bio brak koji je potrajao godinu, dve.

 

Za pevača Marka Entonija se udala 2004. godine i bili su u braku do 2011. godine i imaju dvoje dece, blizance Emu i Maksa.


 

makonda-tracker