tajna negovane kože

"Koristim ih od 22. godine": Dženifer Lopez ima BESPREKORAN TEN zbog ova dva LAKO DOSTUPNA proizvoda

0

Dženifer Lopez je istakla da nikada nije koristila botoks, već da svoje lice neguje sledećim proizvodima.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Milioni žena širom sveta bi sve dale da izgledaju poput pevačice Dženifer Lopez.

 

Ona je osim po zavidnoj figuri, na kojoj može da zahvali višedecenijskom plesu i vežbanju, poznata i po besprekornom tenu.

I dok postoje razna nagađanja da je pevačica koristila botoks, Dženifer tvrdi da "nije taj tip osobe" i da nikada nije koristila botoks. 

 

Kako je istakla svojevremeno za Page Six, kada je imala 23 godine, bilo joj je ponuđeno da uradi tretman botoksom što je izričito odbila. 


– U svojim dvadesetima sam se zabavljala sa jednim muškarcem i on je išao kod jednog dermatologa, a ja kod drugog. Moj dermatolog mi je dao odličan čistač lica i kremu za zaštitu od sunca i rekao Ovo redovno koristi i tvoja zdrava i mlada koža će da bude okej. Ali, najvažniji je zaštitni faktor. A onda sam otišla kod dermatologa kod kog je išao moj dečko i on mi je rekao Znate li da imate jednu boricu tu? Trebalo bi da koristite botoks. A ja sam rekla da mogu i bez toga. Nikad nisam koristila botoks. I sad se pitam kako bi moje lice danas izgledalo da sam sa 23 godine išla na tretmane botoksa. Siguno bi izgledalo sasvim drugačije – rekla je pevačica.

Dženifer Lopez
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

Umesto invanzivnih procedura, Lopezova svoj ten pripisuje maslinovom ulju čemu ju je naučila njena mama, koja je govorila da je maslinovo ulje lek za sve.

 

– To je tajna koju sam koristila godinama, jer zaista funkcioniše – rekla je pevačica i dodala da je i krema za zaštitnim faktorom takođe proizvod koji stalno koristi.

 

Džej Lo je dodala i to kako obrabruje sve da od petnaeste godine, pa čak i ranije, počnu svakoga dana da nanose kreme sa zaštitnim faktorom.

 

– Jedna od velikih stvari na koje bih ohrabrila sve da rade od 15. godine, a čak i mlađim jeste svakodnevno korišćenje kreme za sunčanje. To je velika tajna za negu kože koju ljudi na neki način rade, ali ne rade. Koriste hidratantne kreme, ali ne stavljaju kremu za sunčanje svaki dan. To je nešto što radim od svoje 22. godine – rekla je ona.

 

 

 


 

 

makonda-tracker