POGLEDAJTE

Novi detalji glamuroznog venčanja: Dženifer Lopez posvetila emotivnu pesmu Afleku umesto prvog plesa (FOTO)

1

O venčanju Dženifer Lopez i Bena Afleka na njegovom imanju u Džordžiji i dalje se priča.

foto: L.Urman / Starface / Profimedia
foto: L.Urman / Starface / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su privukli svetsku pažnju svojim pomirenjem, a zatim venačanjima, medenim mesecom, a sad i pesmom za prvi ples.

 

Na poslednjem venčanju u Džordžiji se najviše pisalo o venčanicama Džej Lo, a sada se pojavila fotografija dok zaljubljeno plešu i dok Dženifer peva stihove svoje nove pesme.

Latino diva je pevala nežne stihove o ljubavi i strasti, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste stih "can't get enough", u prevodu poručuje Afleku da je nezasita kad je u pitanju ljubav s njim.

Dok je izvodila ovu pesmu, Dženifer je bila u jednoj od glamuroznih venčanica, a koliko je sve dovela do savršenstva, govori i činjenica da su pored nje bili i prateći vokali, kao i kompletno pripremljen scenski nastup.

 

Ben Aflek je sedeo sve vreme u prvom redu dok mu je Džej Lo pevala i na njegovom licu su se videle sreća i ponos dok je gleda.

Slavna Dženifer je celu pesmu izvela u venčanici Ralfa Lorena, radi se o bisernoj haljini koja je imala nabore od tila i Swarovski kristale, a vezlo je čak 30 ljudi i za njenu izradu je trebalo 700 sati rada.

 

 

makonda-tracker