ne odustaje

23 godine posle razvoda vraća se da joj uništi život: Prvi suprug Dženifer Lopez skovao pakleni plan

1

Prošlo je više od dve decenije od njihovog kratkog braka, a zgodni Kubanac i dalje ne diže ruke od pokušaja da iskoristi ljubav s latino divom i zloupotrebi poverenje koje mu je tada pružila

foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Budući da je, uprkos emotivnim krahovima, često isticala da veruje u ljubav i brak, Dženifer Lopez dala je bračnom životu šansu tri puta, a prvi muškarac kom je latino diva rekla "da" bio je Ođani Noa.

 

Džej Lo i zgodni Kubanac stali su pred oltar u februaru 1997. godine, a on je u tim danima bio konobar, nakon čega je započeo ne preterano uspešnu glumačku i producentsku karijeru u Holivudu.

 

 

Danas se bavi promocijom zdravog načina života i razmeće se svojim mišićavim telom na društvenim mrežama, ali i dalje ne zaboravlja svoj brak s jednom od najpoznatijih žena planete.

 


Dok Dženifer, kako je priznala, ne računa svoja prva dva braka jer su trajali prekratko, Ođani Noa i dalje razmišlja o 11 meseci koje je proveo u braku s pevačicom i glumicom i ne odustaje od namere da ih unovči.

 

Posle razvoda, koji je navodno protekao prijateljski, pevačica je angažovala bivšeg supruga kao menadžera svog restorana "Madre's", a nakon što ga je otpustila, on je više puta pokušao da iznese detalje o njihovom odnosu. Svojevremeno je za jedan tabloid rekao da je Dženifer "savremena hladnokrvna Elizabet Tejlor, zaljubljena u sebe", ali uglavnom ga svaki put kad pokuša da progovori o njoj pravni tim muzičke zvezde u tome zaustavi. On je nakon razvoda imao plan da objavi knjigu o braku s Lopezovom, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri. Sada se, međutim, Dženiferin bivši muž sprema da ode i korak dalje: on navodno poseduje eksplicitne snimke latino dive i planira da ih objavi.

 

Dženifer Lopez, Ođani Noa
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

I pre nekoliko godina pisalo se da Noa poseduje čak 11 sati video-materijala na kom se navodno vidi Dženifer u krevetu, u kupatilu, neodevena, a tu su snimci njenih svađa s majkom.


Budući da je prošli put Dženifer na sudu dobila Ođanija Nou nakon šest godina borbe, teško da će njen advokatski tim i ona dozvoliti da Kubanac objavi ove snimke, pišu strani mediji.


Džej Lo i Noa upoznali su se u Majamiju, u restoranu Glorije Estefan u kom je on bio zaposlen. Par je odmah započeo vezu, a venčali su se 22. februara 1997. godine. Samo 11 meseci kasnije, njihovom braku došao je kraj.

 

Dženifer Lopez, Ođani Noa
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da računam — rekla je nedavno Lopezova.


Nakon Noe, Dženifer se udala za plesača Krisa Džada u 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za sledećeg dečka, glumca Bena Afleka, verila se u 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Godine 2004. udala se za pevača Marka Entonija, s kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Od 2019. bila je verena za nekadašnjeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, s kojim je raskinula u aprilu ove godine, otkada je ponovo u srećnoj vezi s Benom Aflekom.

 

 

makonda-tracker