(FOTO)

Vredi preko 7 miliona dolara: Zavirite u unutrašnosti vile na imanju na kom su se venčali Dženifer Lopez i Ben Aflek

1

Zanemećete od luksuza i glamura. 

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez, kako javljaju američki mediji, venčali su se po drugi put u roku od mesec dana. 

 

Nakon što je par rekao sudbonosno "da" sredinom jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, oni su priredili veliku i romantičnu proslavu svoje ljubavi na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 


Velikoj svadbi "Benifer" prisustvovali su članovi njihovih porodica, petoro njihove dece i bliski prijatelji, uključujući glumca Meta Dejmona i reditelja Kevina Smita, javlja People.

 

Ben Aflek nosio je ovom prilikom crne pantalone i beli sako, kao i crnu leptir-mašnu, dok je Dženifer, koja je u prošlosti više puta imala priliku nosi venčanicu, bila u možda i najlepšoj venčanoj haljini do sad!

 

 

Sada su isplivali novi detalji njihove večernje ceremonije. Naime, oni su se venčali na imanju u Džordžiji vrednom 8,9 miliona dolara. U medijima su se pojavile i fotografije unutrašnjosti prostora koji se nalazi na imanju. 

 

 

Vrednost ove vile procenjuje se na 7,1 miliona dolara, a ona se prostire na gotovo 560 kvadratnih metara, ima četiri spvaće sobe i pet kupatila.

 

Vila je sagrađena tokom 2000-tih, a pripada potpuno posebnom elitnom kvartu pod nazivom "Hampton Pastures".

 

 

makonda-tracker