(FOTO)

"Mojoj supruzi je uvek teško": Milan Borjan o uvredama hrvatskih navijača, dok je Snežana svima poslala moćnu poruku

0

Milan Borjan je jedan od naših najboljih golmana koji nastupa za reprezentaciju Kanade.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Kako je prvenstvo u Kataru u toku, odatle nam dolaze različite zanimljivosti, ali i one manje lepe stvari. Naime, utakmica između Kanade i Hrvatske je ostala u senici zbog vređanja hrvatskih navijača.

 

U centru pažnje je golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je od početka meča na meti Hrvatskih navijača. Hrvatski navijači ne biraju sredstva i brutalnim povicima vređaju Borjana i njegovu suprugu Snežanu. 

Još od aprila meseca kada su izvučene grupe za SP, Borjan je glavna tema hrvatskih medija. Borjan je označen kao "zvezdaš koji kaže da nije rođen u Hrvatskoj, već u srpskoj Dalmaciji i Krajini", ali i uvredljivih komentara na portalima i društvenim mrežama.

 

- Mojoj supruzi je uvek teško. Ona je na udaru i Partizanovih navijača i navijača Srbije svuda gde god krenemo. Što se kaže „za dobrim konjima se prašina diže“, tako da sve uspehe koje sam napravio sa Zvezdom, mnogi pokušavaju to da umanje i da nas vređaju, jer su ljubomorni. Ljubomora vlada među nama, takvi smo ljudi. Ja idem dalje, porodica mi je uzdignute glave - rekao je Borjan nakon utakmice.

 

Snežana Borjan, Milan Borjan
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Milan je dodao i da neće moći da isprati utakmicu između Srbije i Kameruna jer će imati trening, ali će njegova porodica gledati pošto oni navijaju i za Srbiju i za Kanadu.

 

Ovim povodom se oglasila i Snežana Borjan uputivši moćne reči svim navijačima uz fotografiju sa sinom.

 

Snežana Borjan
foto: Instagram/printscreen

- Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Kalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi - napisala je ona.

 

 

makonda-tracker