simpatična veza

Njena porodica navija posebno vatreno: Ovaj srpski reprezentativac je ZET Aleksandre Radović

0

Aleksandra otkrila da je on razlog zbog kojeg će pomno pratiti igre naše selekcije u Kataru. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Kada se priča o spoju estrade i sporta, obično se govori o vezama poznatih dama s našim reprezentativcima, a sada je pevačica Aleksandra Radović otkrila jednu simpatičnu porodičnu vezu koju ima s jednim od igrača koji našu zemlju predstavljaju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Naime, naš fudbalski reprezentativac Marko Grujić je, kako ga je sama umetnica nazvala u izjavi za Blic, zet Aleksandre Radović. 


 

Aleksandra Radović, Aleksandar Zeremski
foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Da pojasnimo malo ovo, Grujić je u braku sa Mijiom Zeremski, našom poznatom odbojkašicom i ćerkom Aleksandra Zeremskog. Zeremski, takođe, ima ćerku i sa Aleksandrom, pa je zbog toga očigledno Aleksandra Grujića nazvala zetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

- Svetsko prvenstvo ćemo pratiti jer naš zet igra u reprezentaciji, Marko Grujić, i zbog njega ćemo pratiti. Uvek se nadamo golu, svaki put i uvek se radujemo. Oni ne žive ovde već u Portugaliji, kad se vidimo, vidimo se zbog bebe, da se malo poigramo - rekla je Aleksandra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Mia, osim što se bavi sportom, važi za jednu od najzanosnijih partnerki od naših fudbalskih reprezentativaca.  

 

Mija Zeremski
foto: Instagram

Mija Zeremski, međutim, nije otputovala u Katar kao neke druge lepše polovine naših fudbalera, ali to je nije sprečilo da zajedno sa drugaricama juče zdušno bodri svog izabranika i ostale naše igrače protiv velikog Brazila. 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker