ko bi rekao?

Ovo je supruga Buleta Goncića sa kojom je 38 godina: Često je viđamo na malim ekranima, ali ih nikad ne bismo povezali

0

Bule i njegova lepša polovina su u jednom od najdužih i najskladnijih brakova, kada su naši glumci u pitanju.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Bule i njegova supruga Gordana su se zaljubili još kao veoma mladi i od tada, pa sve do danas su zajedno. U svojoj vezi dugačkoj nepunih 40 godina dobili su ćerke Isidoru i Aleksandru, koje danas predstavljaju njihov najveći ponos.

 

 

Goncić je jednom prilikom pričao o njihovom upoznavanju i tada je u šali rekao da Gordana mnogo bolje pamti sve detalje na početku njihove veze.

 

Nas dvoje smo zajedno već 38 godina, od toga 33 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti ‒ otkrio je glumac jednom prilikom u ispovesti za televiziju „Kurir“.

 

Naš glumac takođe navodi da mu porodica znači sve u životu i da je veoma srećan što Gordana, Isidora.,Aleksandra i on funkcionušu jako skladno.

 

Gordana Goncic, Gordana Goncić, Svetislav Bule Goncić
foto: Printscreen

 

‒ Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla ‒ ističe Bule Goncić

 

Iako su svi prvo imali utisak da Buletova supruga nije javno lice i da je on na neki način skriva od javnosti, ispostavilo se potpuno drugačije. Gordanu čak na malim ekranima možemo videti veoma često, ali za razliku od svog supruga ona nije iz glumačke branše.

 

Gordana Goncic, Gordana Goncić, Svetislav Bule Goncić
foto: Printscreen

 

Ona je dramaturg, radi u Kulturnom centru Beogradu i u toj ulozi smo je veoma često viđali na televiziji. U skladu sa svojim poslom, najčešće smo mogli da je čujemo kako priča o kulturnim temama.

 

 

 

 

makonda-tracker