izazovno

Ovakvu je do sada nismo videli: I Megan Markl će zavideti Slobodi Mićalović na ovoj sirena haljini sa dubokim dekolteom

0

 

Ako bi neko kojim slučajem pravio anketu ko su najlepše domaće glumice – Sloboda bi sigurno bila u vrhu ove liste.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Sloboda je već godinama u srećnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Oni važe za jedan od najskladnijih i najlepših domaćih javnih parova, a poznati su po tome što detalje svoje ljubavi čuvaju uglavnom samo za sebe.

 

 

Oni su u braku dobili dve ćerke, Veru i Milu, a veoma retko javno pričaju o svojim privatnim stvarima, ali i kad nešto kažu, to je uvek nešto lepo i pozitivno.

 

 

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Inače, Sloboda je poznata i kao veoma umerena kad je oblačenje u pitanju, to jest nikada nije preterano provokativna u izboru svoje garderobe. Zato je ova fotografija i pomalo iznenadila njene fanove, pošto baš i nisu navikli od nje na ovakve autfite.

 

 

Mićalovićeva se slikala ispred ogledala u crnoj uskoj sirena haljini. A ovaj komad odeće ima znatno dublji dekolte od stvari u kojima smo inače navikli da je viđamo, pa ni ne čudi što je ova fotografija bukvalno zapalila fanove na njenom profilu.

 

 

Iz komentara koji je Sloboda ostavila uz ovaj post da se naslutiti da je u pitanju stajling za jednu od njenih novih glumačkih avantura. Obzirom na to kako lepa glumica izgleda u njemu vrlo je verovatno da muški fanovi jedva čekaju da vide projekat na kome Sloboda trenutno radi. 

 

 

makonda-tracker