porodične vrednosti

Da nije bilo njene podrške ŽIVOT ne bi bio isti: Upoznajte suprugu Buleta Goncića sa kojom je dobio dve naslednice

0

Svetislav je postavljen na čelo Narodnog pozorišta u Beogradu, a ovaj uspeh nije došao preko noći.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati glumac Svetislav Bule Goncić od pre nekoliko dana dobio je novu funkciju, a ona je rukovođenje Narodnim pozorištem u Beogradu na čemu su mu čestitale mnogobrojne kolege.

 

Goncić je istakao da u narednom periodu neće biti radikalnih promena niti remećenja repertoara na koji je publika navikla.

 

Svetislav je neretko u medijima govorio da je na njegov uspeh i istrajnost najviše uticaja imala supruga Gordana  sa kojom je trideset godina u idiličnom braku.

 

Gordana Goncic žena Buleta Goncica
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/NOVO JUTRO

Tokom jednog gostovanja glumac je progovorio o odnosu sa svojom lepšom polovinom.

 

"Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu."

 

Gordana i Bule dobili su dve naslednice Aleksandru i Isidoru ali one ne žele da budu deo javnosti i umetnosti, već žive mirnim načinom života.

 

Gospođa Goncić je i profesionalno povezana sa suprugom jer je godinama na čelu Kulturnog centra Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker