da vam se sledi krv u žilama

Obistinio se najgori strah svake majke: Naša glumica zbog ove tragedije zauvek nosi ožiljak na srcu

0

Iako tako nešto ne bismo pomislili ni kad je vidimo privatno ili nekoj seriji, naša poznata glumica je doživela veliku tragediju od koje se neki ljudi jako teško ili nikad ne oporave. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Snežana Jeremić Nešković nam je u poslednje vreme postala najpoznatija po svojoj roli Vasilise Smolenske u seriji Igra sudbine, a gledali smo je i u ostvarenjima Mala noćna muzika“, "Jagoda u supermarketu“, kao i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije" i "Andrija i Anđelka".

 

Njena životna priča nosi veliku tragediju. Naime, Snežana je izgubila bebu, sina Mihajla, samo 7 dana nakon rođenja. Sve ovo se desilo pre malo manje od 10 godina, a do tragedije je došlo pošto je beba imala srčane smetnje i doktori, na žalost, nisu bili u stanju da joj pomognu. Inače, ona i suprug Predrag Nešković su prvo dete pokušavali da dobiju putem vantelesne oplodnje. 

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo barem tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem - izjavila je svojevremeno ova je glumica. 

 

Ipak, iako su veoma teško podneli ovu tragediju, bračni par Nešković je hrabro nastavio dalje. Opet su se odlučili za vantelesnu oplodnju, ali ovoga puta dobili su najlepši mogući poklon. Četiri godine kasnije na svet je donela ćerkicu Juliju, a nakon toha i sina, kome su dali ime Viktor.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, pa nisam stigla ni da se obradujem - priznala je svojevremeno ova glumica u razgovoru za magazin „Gloriju“.

 

 

makonda-tracker