retro stil

Ma, da li je to Ana? Totalno drugi imidž Bekute sa kratkom plavom kosom, ali više će vas iznenaditi jedan modni detalj

0

 

Ana Bekuta je bez ikakve dileme jedan od najboljih ženskih vokala na domaćoj muzičkoj sceni.

 

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Ana Bekuta je već veoma dugo u estradnim vodama i uvek je bila jedna od onih koja se isticala zaista moćnim glasom. Poslednjih godina je bila u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjiićem, koji je na žalost preminuo prošle godine. Nakon toga po medijima su se mogle videti priče kako Ana sada živi pod istm krovom sa suprugom njenog pokojnog partnera, Draganom, ali je Bekuta oštro demantovala takve navode.

 

Što se tiče njene karijere, nikad se poput nekih drugih nije isticala provokativnim izdanjima, već smernim stilom i muzičkim kvalitetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Uvek je bila veoma kulturna u izboru garderobe, a i s vremena na vreme vežba kako bi održavala formu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

I to su sve stvari koje znamo i na koje smo manje više navikli kad je Ana u pitanju, naravno uz dugu kosu koja je oduvek bila jedan od njenih zaštitnih znakova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Međutim, ono što nikako nismo navikli ni očekivali je da Anu ovih dana vidimo opet sa kratkom frizurom.

 

 

Naravno, kao što vidite, Bekuta nije sada skratila svoju bujnu kosu, ali je na internetu isplivala njena fotka od pre nekoliko decenija. Na njoj, u duhu tog vremena, ima kratku plavakastu kosu sa crnim izrascima i izgleda totalno drugačije nego danas. Naravno, primetno je i da je cela moda bila u drugom maniru. To se lepo vidi po odeći mališana koji poziraju sa njom, ali i po dizajnu njenog ogrtača. Ovaj odevni komad je iznenadio mnoge kad su ga videli pošto se takve stvari danas maltene uopšte ne viđaju, sem, naravno, na starim snimcima i slikama. Šo je i logično pošto danas takve stare stvari spadaju u retro modu. .

 

 

 

makonda-tracker