POSVEĆENA JE PORODICI

Njih dve su slika i prilika: Unuka Ane Bekute je izrasla u pravu LEPOTICU na koju je cela porodica ponosna (FOTO)

0

Ana Bekuta od sina Igora ima unuka Branka i unuku Sonju kojima je jako posvećena i nesumnjivo je da čine srećnu porodicu.

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Ana Bekuta je uvek isticala koliko voli svoje unuke, a poznato je da je i Milutin Mrkonjić bio posvećen njima, s obzirom da nije imao svoju decu.

 

Kako mediji pišu, Branko je postao Anin menadžer, a tu funkciju je dosada obavljao njen sin Igor, a lepa Sonja je sarađivala sa bakom tokom pripreme kandidata u Zvezdama Granda.

 

- Ana je oduvek jako vodila računa o unucima i snaji, naravno i o sinu Igoru. Pružala im je svu udobnost i obezbedila dom, čak i u jednom kratkom periodu kada je Igorov brak dospeo u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom detetu okrenula leđa samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti, što se i desilo. I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu lepoticu, bila je deo Aninog tima za pripremu kandidata u "Zvezdama granda". Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobednika - kaže izvor za "Svet".

Sudeći po fotografijama, Sonja je prava lepotica i neki komentarišu i da liči na Anu Bekutu, u svakom slučaju one su ponosne jedna na drugu.

Podsetimo, Ana je rodila sina Igora sa samo 17 godina i bila je prinuđena da ga ostavi u domu, međutim, on to nikad nije uzeo za zlo, već je shvatao okolnosti u kojima se našla njegova majka. Poznato je da je Igor uvek u prvim redovima na Aninim koncertima, a cela njihova porodica se prelepo slaže.

 

 

 

makonda-tracker